Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Γιαννιάς - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Γιαννιάς - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και περισσότεροι διάσημοι της εγχώριας shiowbiz ανακοινώνουν πως έχουν βγει θετικοί στον κορωνοϊό λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων στην Ελλάδα.

Έτσι, ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε γνωστή την είδηση πως διαγνώστηκε θετικός. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς όπου ανακοίνωσε ότι νοσεί και ότι έχει απομονωθεί από την υπόλοιπη οικογένειά του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Γιαννιά

«Εμένα θα με βρει παρέα με την κορώνα η αλλαγή του χρόνου! Αλλά είμαι σχετικά καλά! Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή χρονιά με αγάπη τεράστια στα σπιτικά σας, γιατί τελικά το μόνο σίγουρο και αληθινό σε αυτή τη ζωή είναι η αγάπη της οικογένειας και γενικά η αγάπη. Πολλά φιλιά και τα λέμε του χρόνου».

Η ανάρτηση του Γιώργου Γιαννιά

Insta Poll: Πόσο χρονών είναι ο Γιώργος Γιαννιάς;

Ο Γιώργος Γιαννιάς πριν ακόμα τελειώσει το σχολείο εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού και τα πρώτα δείγματα είναι εντυπωσιακά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τον προσελκύσει η δισκογραφική εταιρεία Minos Emi και να τον καλέσει στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο μαζί της σε ηλικία 18 ετών.

Το 2001 εμφανίζεται στο καλοκαιρινό Romeo και ήδη το όνομά του αρχίζει να γίνεται ευρύτερα γνωστό στην αθηναική νύχτα καθώς την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με την υπογραφή της πασίγνωστης Εύης Δρούτσα” με τίτλο “¾” και πιο γνωστό τραγούδι το “Φύγε”.

Στην συνέχεια είδε τεράστια επιτυχία και πλέον θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες τραγουδιστές, ο οποίος μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλια του γιορτάζοντας τα με κοντινά του πρόσωπα.

Πόσο χρονών έγινε ο Γιώργος Γιαννιάς;

Μπείτε στο Instagram του Youweekly.gr για να ψηφίσετε!

Γιώργος Γιαννιάς ηλικία