Μπόμπα - Τανιμανίδης: Αποκάλυψαν ποιος κέρδισε το φλουρί στην οικογένειά τους - Οι φωτογραφίες από το σπίτι τους

Οι αναρτήσεις στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μπόμπα - Τανιμανίδης: Αποκάλυψαν ποιος κέρδισε το φλουρί  στην οικογένειά τους - Οι φωτογραφίες από το σπίτι τους

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με την αγαπημένη της οικογένεια μιας και για πρώτη φορά αποκάλυψε τα προσωπάκια των δίδυμων κοριτσιών της, καρποί του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Μάλιστα, η οικογένεια υποδέχτηκε το νέο έτος στο σπίτι τους, που μόλις έχουν μετακομίσει. Οι παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε η γνωστή influencer στο instagram αποδεικνύουν το πόση όμορφη θέα έχουν από το μπαλκόνι τους. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ποιο άτομο κέρδισε το φλουρί.

Οι αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα - Η ανάρτηση από το νέο σπίτι της

Η τρυφερή φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της από την πρωινή τους βόλτα

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την σημερινή ηλιόλουστη ημέρα προκειμένου να βγει μια βόλτα με τα δίδυμα κοριτσάκια της.

Μετά από τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών, καρποί του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη η γνωστή infuencer έχει αναφέρει χαρακτηριστικά πως αποτελούν προτεραιότητά της.

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα μας έδειξε μέσα από τα Instagram Stories της μια μικρή γεύση από την πρωινή οικογενειακή τους βόλτα με τις στιλάτες κόρες της σε πρώτο πλάνο.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα - Ανάρτηση