Χάρης Βαρθακούρης: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην Άννα Μαρία και το «μπλοκ» στο Twitter

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην Άννα Μαρία και το «μπλοκ» στο Twitter

Σε πολύ λίγη ώρα οι τηλεθεατές του ALPHA, αναμένεται να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του λαμπερού show J2US. Ωστόσο, ο Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος γνωστοποίησε πως νοσεί από κορωνοϊό μαζί με την Δέσποινα Βανδή, δεν θα μπορέσουν να εμφανιστούν απόψε.

Έτσι, την θέση του γνωστού τραγουδιστή έχει αναλάβει ο Σταν ο οποίος θα είναι στο πλευρό της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη. Μάλιστα, πριν από λίγο θέλησε να ευχηθεί δημόσια μέσω Instagram «καλή επιτυχία» στην παρτενέρ του, ωστόσο η ίδια φαίνεται να τον έχει μπλοκάρει στο Twitter.

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η απάντηση στον Βαρθακούρη μετά το κράξιμο - «Πόσες ακόμα προσβολές...»

Μετά τον πρώτο άσχημο τσακωμό τους, η σχέση Άννας Μαρίας Ψυχαράκη με τον Χάρη Βαρθακούρη περνάει και πάλι κρίση. Ο τραγουδιστής που νοσεί από κορωνοϊό μαζί με τις κόρες του, σε χθεσινές του 30/12 αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram έκραξε το πρώην μουσικό του ταίρι.

Λίγες ώρες μετά τις αναρτήσεις αυτές, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε μέσω Twitter, κάνοντάς αρχικά retweet ένα υποστηρικτικό post, στο οποίο σχολίασε: «Απλά κρίμα. Πόσες ακόμα προσβολές προς το πρόσωπό μου..... Κρίμα...».

Στην συνέχεια με νέο post στο οποίο ανέβασε και μια από τις αναρτήσεις του Χάρη Βαρθακούρη, θέλησε να εξηγήσει πως δεν καταλαβαίνει τι έκανε λάθος, αφού του έστειλε και προσωπικό μήνυμα για να του ευχηθεί περαστικά, λέγοντας του μάλιστα πως να κάνει και πάλι τεστ για να είναι μαζί στον τελικό του J2US.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος έκανα;; Του έστειλα και προσωπικό μήνυμα και ευχήθηκα σε όλες τις δημοσιεύσεις μου να γίνουν όλοι οικογενειακώς πολύ καλά και γρήγορα Τα άφησα όλα πίσω και τώρα ξανά. Του πρότεινα να ξανά κάνει τεστ μόνο και μόνο για να είμαστε στο τελικό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Ψυχαράκη στον Βαρθακούρη μετά το κράξιμο