«Λίγο άγρια και αρκετά μοναχική Πρωτοχρονιά» - Τα πρώτα λόγια την Αλεξάνδρας Ούστα μετά από την ανακοίνωση ότι νοσεί με κορωνοϊό

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Λίγο άγρια και αρκετά μοναχική Πρωτοχρονιά» - Τα πρώτα λόγια την Αλεξάνδρας Ούστα μετά από την ανακοίνωση ότι νοσεί με κορωνοϊό

Οι φετινές γιορτές για την Αλεξάνδρα Ούστα σίγουρα θα τις μείνουν αξέχαστες αλλά όχι για καλό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social πως είναι θετική στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να περάσει την Πρωτοχρονιά της σε καραντίνα. Θετικός είναι επίσης και ο Νίκος Μπάρτζης.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ούστα

«Λίγο άγρια κ αρκετά μοναχική Πρωτοχρονιά η φετινή.. όμως από την άλλη, μου έδειξε σε συγκινητικό βαθμό πόσο δοτικοί μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι όταν κάποιος βρίσκεται σε ανάγκη.. οπότε αν και είναι λίγο, μόνο ένα ταπεινό ευχαριστώ μπορώ να πω αυτή τη στιγμή..

Με λιιιιγο κουρασμένο βλέμμα και την πιο festive - COVID πυζάμα μου, εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και υγεία, να κάνουμε αγκαλιές και να κρατάμε χέρια χωρίς δεύτερες σκέψεις..!!»

Στο θέατρο με τον γιο και τον σύζυγό της η Αλεξάνδρα Ούστα - Η τρυφερή φωτογραφία

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τον Φεβρουάριο του 2020, με τον ερχομό του γιού τους να συμπληρώνει την όμορφη οικογένειά τους. Η ίδια δεν διστάζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές από τις στιγμές της καθημερινότητάς τους, καθώς και να δίνει συμβουλές και να συζητάει τις εμπειρίες της από την μητρότητα.

Η Αλεξάνδρα Ούστα απαθανάτισε μπαμπά και γιό στην θεατρική σκηνή

Την σκηνή του θεάτρου επισκέφθηκε για πρώτη φορά ο γιός της Αλεξάνδρας Ούστα, Αύγουστος. Το πανέμορφο ξανθό αγοράκι, που τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλια του, βρέθηκε στο «Θέατρον Αριστοτέλειον», για να παρακολουθήσει την παράσταση «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι» στην οποία πρωταγωνιστεί ο μπαμπάς του.

Ο μικρός Αύγουστος κάθισε στο ηλεκτρικό πιάνο που βρίσκεται στη σκηνή με συνοδό του φυσικά τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος τον κοιτάει με χαμόγελο στα πρώτα του «καλλιτεχνικά» βήματα.

Η ηθοποιός μοιράστηκε αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο και πρόσθεσε την λεζάντα «Πρώτη φορά σε θέατρο...????Κατάληψη στα σκηνικά της παράστασης "κάθε Τρίτη με τον Μορι" @ysarakatsanis».