"Καλή Χρονιά σε όλους, ακόμα και..." - Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη μετά το J2US

H φωτογραφία από το πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μια ημέρα μετά τον τελικό του J2US, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitterμε σκοπό να ευχηθεί σε όλους "χρόνια πολλά" για το νέο έτος. Ωστόσο, δεν δίστασε να αφήσει και μια σπόντα μετά τον τσακωμό της με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Να υπενθυμίσουμε πως εκεί που οι δυο τους φαινόταν πως τα είχαν βρει, μια κίνηση της Άννας Μαρίας έκανε ξανά έξαλλο τον τραγουδιστή με αποτέλεσμα να την κράξει.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη

«Όπως σε κάθε στιγμή της ζωής μου, έτσι και εχθές ζήτησα από τα παιδιά να μαζευτούμε να βγάλουμε μια αναμνηστική φώτο, αποχαιρετώντας αυτό το μουσικό ταξίδι. Καλή Χρονιά σε όλους, ακόμα και στα υπόλοιπα παιδιά που δεν υπάρχουν στην φωτογραφία. Μπράβο σε όλους μας» έγραψε η Άννα Μαρία στο Twitter, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με κάποιους από τους συμπαίκτες της στο J2US.

Η ανάρτηση της Αννας Μαρίας Ψυχαράκη μετά το J2US

«Δεν ξέρω τι άλλαξε στο κεφάλι της» - "Κόλαφος" η Super Κική για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (10/12) η Super Κική, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της στο J2US και συγκεκριμένα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη, με την οποία όπως είπε δεν μπορεί να συνεννοηθεί, ενώ στο προηγούμενο live την είδαμε να τσακώνεται και με τον Σταμάτη Φασουλή.

«Δεν υπάρχει κανείς που δεν θέλω να ξαναδώ από εδώ, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω επικοινωνία, όπως για παράδειγμα η Ψυχαράκη γιατί δεν είναι και εύκολο. Δεν γίνεται με τίποτα, αλλά γενικά μέχρι κι αυτή τη γουστάρω. Όταν ήταν στα πιο καλά της τη γούσταρα σαν παρέα.

Δεν ξέρω τι άλλαξε στο κεφάλι της αλλά δεν είναι όπως ήταν πριν. Παρόλα αυτά εγώ όντως τη συμπαθώ πάρα πολύ, έχει και χιούμορ, αλλά αυτό έρχεται και φεύγει», σχολίασε χαρακτηριστικά η Super Kiki και απάντησε για τον Τζέιμς Καφετζή και την παρεξήγηση με τους φίλους του από το Survivor: «Τον στήριξα. Είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, μαύρισε η ψυχούλα του. Ήταν χάλια».