Με κορωνοϊό και η τραγουδίστρια Μαρία Ιακώβου

H ανάρτηση και τα συμπτώματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με κορωνοϊό και η τραγουδίστρια Μαρία Ιακώβου

Μέρα με την ημέρα αυξάνεται ο αριθμός των προσώπων της ελληνικής showbiz που κόλλησαν κορωνοϊό. Μετά την Μπέσσυ Αργυράκη, αλλά και την οικογένεια Ασημακοπούλου - Τσιρίλο, θετική στον ιό βρέθηκε και η Μαρία Ιακώβου.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, όπου μοιράστηκε το θερμόμετρο που έγραψε 38 πυρετό και το τεστ που έκανε.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ιακώβου για τον κορωνοϊό

«Ευτυχισμένο το 2022!! Καλημέρα φίλοι μου! Θα πρέπει να ενημερώσω πως την περασμένη Τρίτη ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα το οποίο διαγνώστηκε θετικό χτες το βράδυ. Από χτες το πρωί παρουσίασα πυρετό και ενώ έκανα στο σύνολο της ημέρας 5 rapid βγήκαν αρνητικά. Μέχρι σήμερα που η γραμμούλα της κορώνας έκανε γνωστή την παρουσία της. Παρακαλώ όσους ήρθαν σε επαφή μαζί μου από Τρίτη και μετά να κάνουν τον αντίστοιχο έλεγχο. Περαστικά μας…

(Απ´ όσο έχω καταλάβει και από άλλους που νοσούν, η θετικότητα στον ιό φαίνεται από την 5η μέρα και μετά, οπότε μην επαναπαυτείτε με τα αρνητικά αποτελέσματα αν έχετε συμπτώματα. Εγώ από την Πέμπτη μέχρι και σήμερα έκανα συνεχώς τεστ και ήταν όλα αρνητικά)» έγραψε η Μαρία Ιακώβου.

Με κορωνοϊό και η τραγουδίστρια Μαρία Ιακώβου

Λίγα λόγια για την Μαρία Ιακώβου

Η Μαρία Ιακώβου γεννήθηκε σαν σήμερα. Ασχολήθηκε με το τραγούδι πολύ νωρίς, τραγουδώντας, μέσα στα χρόνια, σχεδόν όλα τα είδη της μουσικής, ενώ έχει πλέον αφοσιωθεί στο λαϊκό τραγούδι.

Ξεκινώντας το σχολείο δεν έχανε ευκαιρία να συμμετέχει στις σχολικές γιορτές. Λόγω των ακουσμάτων της μητέρας της Ρένας Βιολάντη, μεγάλωσε με το λαϊκό τραγούδι και σε λίγα χρόνια, γνώριζε όλα τα τραγούδια της Αλεξίου, της Βιτάλη, του Καζαντζίδη και πολλών άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών. Στο Λύκειο πια , στις σχολικές συναυλίες, μαζί με άλλα παιδιά τραγουδάνε από Καλδάρα μέχρι Vaya Con Dios! Ταυτόχρονα ενσωματώνεται σε μια εξωσχολική ροκ μπάντα! Τότε ξεκινάει και μαθήματα κλασσικού τραγουδιού, πιάνου και θεωρίας.Δεν πέρασε καν απ’ το μυαλό της ν’ ασχοληθεί με το τραγούδι επαγγελματικά. Θέλοντας όμως να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά, παράλληλα με τις σπουδές της, ψάχνει να βρει μια εύκολη και γρήγορη λύση για το χαρτζιλίκι της!

Τότε δεν ήξερε ότι θα έκανε την καριέρα που έχει σήμερα.