Εκτός «Κοινωνία Ώρα Mega» η Ανθή Βούλγαρη - Η ανακοίνωση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

«Θα πρέπει να λείψω για κάτι προγραμματισμένο που έχω...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός «Κοινωνία Ώρα Mega» η Ανθή Βούλγαρη - Η ανακοίνωση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Μετά την στενάχωρη ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για συνεργάτιδα της που ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού, παρόμοια ήταν και η έναρξη της πρώτης εκπομπή της «Κοινωνίας Ώρα Mega» για το νέο έτος, το πρωί της Δευτέρας 03/01.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος υποδέχθηκε τους τηλεθεατές χωρίς την παρουσία της Ανθής Βούλγαρη. Η παρουσιάστρια σε τηλεφωνική σύνδεση μίλησε για την προληπτική καραντίνα στην οποία βρίσκεται, έπειτα από επαφή της με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Η Ανθή Βούλγαρη εκτός τηλεοπτικού πλατό

Η Ανθή Βούλγαρη ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι έχει κάνει δύο μοριακά τεστ, τα οποία βγήκαν αρνητικά, ωστόσο, όμως, αισθάνεται απροστάτευτη διότι δεν έχει κάνει ακόμα την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά, η ίδια είπε στον αέρα της εκπομπής:

«Ήρθα σε επαφή με ένα κρούσμα. Θα πρέπει να λείψω για κάτι προγραμματισμένο που έχω. Παρόλα αυτά έμεινα στο σπίτι γιατί φοβήθηκα. Έχω κάνει δύο μοριακά και είναι αρνητικά. Είναι λίγο κλεισμένος ο λαιμός μου, αλλά νομίζω πως από κάπου την άρπαξα. Επειδή εγώ δεν έχω προλάβει να κάνω την τρίτη δόση, αισθάνομαι γυμνή. Όλοι γύρω μας κολλάνε»

Η πρόσφατη συγκίνηση της παρουσιάστριας με αφορμή την ονομαστική της εορτή

Πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν η Τετάρτη (15/12) για την Ανθή Βούλγαρη καθώς είχει την ονομαστική της εορτή. Φυσικά, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος της είχε ετοιμάσει και μερικές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της εκπομπής τους, Κοινωνία ώρα mega, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η μητέρα της, κ. Πόπη, η οποία θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια χρόνια πολλα.

«Κάθε μέρα πριν πάει σχολείο, έκανε τη Βουγιουκλάκη μπροστά στον καθρέφτη. Το είχε από μικρή. Σας χαίρομαι που περνάτε όμορφα, αυτό δείχνει ότι έχετε μια καλή συνεργασία. Σας ταλαιπωρεί λίγο το παιδάκι μου, αλλά έτσι ήταν από μικρό.

Είχαμε κλείσει να πάμε σε μια συναυλία, και δεν πήγαμε ποτέ, γιατί το κορίτσι μου ήθελε να βρει το Νταλάρα για να του πάρει συνέντευξη, με αποτέλεσμα να τη χάσω μέσα στη συναυλία, γιατί πήρε συνέντευξη για ένα τοπικό περιοδικό», ανέφερε η μητέρα της.

Μάλιστα, η Ανθή Βούλγαρη δέχτηκε στην έναρξη της εκπομπής ακόμα μια έκπληξη και αυτή ήταν τηλεφώνημα από τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο.