Η τρυφερή αποκάλυψη της Κατερίνας Λέχου: "Είναι τριών χρονών και..."

Μας συστήνει το αγαπημένο της κατοικίδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τρυφερή αποκάλυψη της Κατερίνας Λέχου:

Στην πιο γλυκιά εκπομπή της ΕΡΤ2, «Πλάνα με Ουρά» βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου μαζί με την σκυλίτσα της Φρίντα. Η κάμερα της αγαπημένης εκπομπής, που είναι αφιερωμένη στα κατοικίδια ζώα, πέτυχε την γνωστή ηθοποιό Ακαδημία Πλάτωνος όπου πραγματοποιούν τις καθημερινές τους βόλτες.

Η ηθοποιός, μάλιστα, σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, με την τελευταία της εμφάνιση στην πρεμιέρα του έργου «Λεωφορείον ο πόθος» στο Εθνικό Θέατρο, να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Λέχου για την σχέση της με τη σκυλίτσα της

Η πασίγνωστη ηθοποιός σύστησε στην κάμερα της εκπομπής το γερμανικό ποιμενικό που έχει τα τελευταία χρόνια μαζί με τον σύζυγό της και μίλησε για την σημασία που έχει για εκείνη.

«Είναι 3 ετών και έχει πάρα πολύ ενέργεια. Παλιά κάναμε δύο φορές μεγάλη βόλτα και μία τρίτη μικρότερη, όμως τώρα έχουμε περιοριστεί και έτσι παίζουμε στο σπίτι. Έχουμε κάνει στην άκρη τα πράγματα του σαλονιού για να πηγαίνει από τη μία μεριά στην άλλη» ανέφερε η Κατερίνα Λέχου, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Ένας σκύλος σε βοηθάει να ωριμάσεις. Αναλαμβάνεις την ευθύνη του, σε γειώνει και καταλαβαίνει τα πάντα. Όπως είναι ο άντρας μου είναι και το σκυλί. Τώρα καταλαβαίνω τους γονείς με τα παιδιά. Όλα αυτά αφορούν τον χαρακτήρα τους και όχι τις πράξεις τους. Επίσης είναι ο καθρέφτης μας, είναι σαν να βλέπεις τον εαυτό σου».

«Όταν έκανα τα σύντομα δίλεπτα στο MEGA, ήρθα σε επαφή με πολλές ράτσες και παρατήρηση ότι όταν έβλεπα ένα ζώο καταλάβαινα πώς θα είναι το αφεντικό του ή όταν έβλεπα έναν άνθρωπο καταλάβαινα πώς θα είναι ο άνθρωπος που τον ακολουθεί»

«Έχω ασχοληθεί πάρα πολύ μαζί της μέσα στο σπίτι, έξω δεν το έχω. Έχει μεγάλη αδυναμία στον άντρα μου. Στη δεύτερη καραντίνα, που είχαμε βαρύνει από την κατάσταση ήταν εκείνη που μας έδινε την ελαφράδα, τον τόνο στη ζωή και το γέλιο» ανέφερε όλο τρυφερότητα.

Η πρόσφατη αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάκη Γιαννούτσου και του Θοδωρή Βαμβακάρη, "Αυτός και ο άλλος", βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου. Η ηθοποιός μίλησε για όλα! Για την υποκριτική, την καριέρα της, αλλά και το ελληνικό #metoo.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Λέχου στον αέρα της εκπομπής
«Επικεντρώνονταν στην εμφάνιση μόνο αποκλειστικά, είναι κάτι που το θες αλλά όχι μόνο. Δεν προερχόμουν από αυτό το κλίμα. Είχε κόστος που έκανα πίσω. Πήρα χρόνο να ανδρωθώ όταν ξαναγύρισα», ανέφερε αρχικά.

«Με βοήθησε η δουλειά που έχω κάνει πολλά χρόνια πριν. Δεν είχα λόγο για άλλο λόγο το είπα, δεν το είπα για να ξεφορτωθώ κάτι, το είπα για να βοηθήσω αυτόν τον μηχανισμό», είπε για την εξομολόγηση που είχε κάνει στην Φαίη Σκορδά.

Όσον αφορά την πιο άβολη ερώτηση που έχει δεχτεί κατά καιρούς από τους δημοσιογράφους αποκάλυψε: «Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει είναι αν έχω κάνει πλαστική. Κάποια πράγματα είναι… Όπως δεν θα πω σε κάποιον “ξέρεις, είσαι χοντρός”, ή αν του έχουν πέσει τα μαλλιά να πω “έχουν πέσει τα μαλλιά σου”».