Χειμερινός κολυμβητής ο Γιώργος Λιάγκας - Το βίντεο με μαγιό από την Βουλιαγμένη

Η πρώτη βουτιά για το 2022

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χειμερινός κολυμβητής ο Γιώργος Λιάγκας - Το βίντεο με μαγιό από την Βουλιαγμένη

Ο Γιώργος Λιάγκας παρά το φορτωμένο πρόγραμμα που έχει, εξαιτίας των υποχρεώσεών του στην καθημερινή εκπομπή του Ant1 «Το Πρωινό», είναι λάτρης των δραστηριοτήτων τις οποίες προσπαθεί να απολαμβάνει κατά την περίοδο των διακοπών του για να ξεφεύγει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ο παρουσιαστής του «Πρωινού», μετά την πρωτοχρονιά βρέθηκε στην Βουλιαγμένη για την πρώτη βουτιά του έτους.

Ο ίδιος φρόντισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο και την παραμονή των Χριστουγέννων και έτσι πήγε για σκι με τους δύο γιούς του στον Παρνασσό.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα από την θάλασσα

Είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια, ο παρουσιαστής του Πρωινού είναι χειμερινός κολυμβητής και δεν χάνει την ευκαιρία κάθε φορά που έχει ελεύθερο χρόνο να πηγαίνει στην θάλασσα για κολύμπι.

Έτσι και έκανε αυτή τη φορά ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σε όλη την χώρα, το πρωί της Κυριακής 02/01 ανέβασε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την θάλασσα της Βουλιαγμένης και έγραψε: «Πρώτη βουτιά του χρόνου!!! Καλή θαλασσινή χρονιά!!!».

Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή:

Στα χναριά του παρουσιαστή βαδίζουν οι γιοι του

Πολλές είναι οι φορές μέσα στον χειμώνα που ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει τους γιους του και οικογενειακώς πηγαίνουν στην παραλία για κολύμβηση. Αυτό λοιπόν έκανε και λίγο καιρό πριν λήξει το 2022 και έτσι μπαμπάς και γιοι απόλαυσαν τις βουτιές τους στην Βουλιαγμένη.

Παρόλο που έχουν δείξει πως δεν τους πειράζει καθόλου το κρύο, ο καιρός τους ευνόησε και έτσι έκαναν το μπάνιο τους με μπόλικο ήλιο και ζέστη.

Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και τους απαθανάτισε με τα μαγιό τους σε γνωστή παραλία της Βουλιαγμένης. Όπως βλέπουμε, δεν ήταν οι μοναδικοί, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που θέλανε να κάνουνε μια τελευταία βουτιά, πριν αποχαιρετήσουν οριστικά το καλοκαίρι.

Γιώργος Λιάγκας με τους γιούς του

Γιώργος Λιάγκας για χειμερινή κολύβηση