Άναψαν τα αίματα στον αέρα του ALPHA με τον Χαϊκάλη: «Μου επιτεθήκατε» - Ταράχτηκε η Καινούργιου

Έγινε χαμός από τις φωνές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άναψαν τα αίματα στον αέρα του ALPHA με τον Χαϊκάλη: «Μου επιτεθήκατε» - Ταράχτηκε η Καινούργιου

Χαμός έγινε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό ο Παύλος Χαϊκάλης με σκοπό να μιλήσει για τον σάλο που έχει επικρατήσει από την ημέρα που τσακώθηκε άσχημα με τους παρουσιαστές του Πρωινού την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο η συζήτηση δεν έγινε σε ήρεμο κλίμα, αφού οι φωνές τόσο από την παρουσιάστρια όσο και από τον ηθοποιό ήταν πολλές. Μάλιστα, από την ένταση η Κατερίνα Καινούργιου ταράχτηκε και ξέσπασμα, ενώ φάνηκε να ηρεμεί μόνο όταν βγήκαν σε διαφημίσεις.

Τι είπε ο Χαϊκάλη για τον σάλο και την Καινούργιου

«Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστώ που κυνηγιέμαι και κοροϊδεύομαι για το άντρας παλαιάς κοπής, να το αποδείξω… Σέβομαι το ότι ήταν μια γυναίκα. Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι. Δεν πρέπει να απολογηθώ; Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή.

Η Φαίη γύρισε και μου έλεγε για το παλαιάς κοπής. Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα. Στην συνέχεια απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Θίγεσαι; Γιατί βγάζεις μια κατηγορία που δεν υπάρχει; Γιατί εγώ πέρυσι είχα βγει στην εκπομπή σου και να εξηγήσω και μου βγάλατε άλλους από δίπλα και μου επιτεθήκατε

Αναστέλλεται η θεατρική παράσταση που συμμετέχει o Παύλος Χαϊκάλης

Αναστέλλεται η θεατρική παράσταση "ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ". Την ανακοίνωση έκαναν όλες οι πρωινές εκπομπές μετά από ενημέρωση από τον παραγωγό Κούλη Κωνσταντίνου.

Οι λόγοι είναι δυο! Ο ένας είναι πως ο Γιάννης Φλωρινιώτης αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, ενώ η Ελένη Φιλίνη για προσωπικούς της λόγους δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Κύπρο, ενώ άγνωστο είναι ακόμη πότε η παράσταση θα ξεκινήσει ξανά.

«Λάβαμε ενημέρωση από τον παραγωγό Κούλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μας λέει ότι αποφασίστηκε από τους καλλιτέχνες και την παραγωγή να ανασταλεί. Επικαλείται κυρίως λόγους υγείας, ένα αναπνευστικό πρόβλημα του κυρίου Φλωρινιώτη.

Η κυρία Φιλίνη για προσωπικούς λόγους δεν κατέβηκε καν στην Κύπρο, αλλά και δύο ακόμα άτομα από την παραγωγή. Επικαλείται ότι έπειτα από σύσκεψη μεταξύ τους αποφασίστηκε από κοινού να ανασταλούν προς το παρόν οι παραστάσεις. Η ανακοίνωση λέει πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ο Νικοτιτανικός θα επιστρέψει», είπε ο Θάνος Βάγιος.