Πρωτοχρονιά στην Γκάνα για την Μαρίνα Βερνίκου - Φωτογραφίες από το χλιδάτο ξενοδοχείο

Οι αναρτήσεις στο Instagram που πνίγηκαν από τα like σε δευτερόλεπτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωτοχρονιά στην Γκάνα για την Μαρίνα Βερνίκου - Φωτογραφίες από το χλιδάτο ξενοδοχείο

Πολλοί ήταν οι έλληνες celebrities που αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και την έλευση του νέου έτους.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία ταξίδεψε στην Αφρική με την οικογένεια της για την αλλαγή του έτους.

Το ταξίδι της Μαρίνας Βερνίκου στην Γκάνα για τις γιορτές

Η γνωστή φωτογράφος λατρεύει τα ταξίδια και δεν χάνει την ευκαιρία όταν βρίσκει χρόνο για διακοπές, να σκέφτεται πρώτα τις εξορμήσεις της σε χώρες του εξωτερικού όπου γνωρίζει καινούριους ανθρώπους και έρχεται σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.

Σε όλα της τα ταξίδια συνοδοιπόροι είναι πάντοτε ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης και τα τρία παιδιά τους, Ντεμίλια, Γιώργος και Ανέζια.

Φέτος, η Μαρίνα Βερνίκου επέλεξε να κάνει διακοπές με την οικογένεια της στην Γκάνα και να περάσει την Πρωτοχρονιά σε ένα εντελώς διαφορετικό και πιο ζεστό κλίμα.

Ως φωτογράφος, η ίδια, δημοσιεύει απολαυστικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της και αποκάλυψε πως αυτή είναι η 134 χώρα που επισκέπτεται.

Η ενδιαφέρουσα ζωή της επιτυχημένης φωτογράφου

Η Μαρίνα Βερνίκου σπούδασε Επικοινωνία και Φωτογραφία στο Emerson College της Βοστώνης και έπειτα business στο Harvard University ExtensionSchool. Η πρώτη της ομαδική έκθεση με τίτλο «Διαδρομές» παρουσιάστηκε το Νοέμβριο του 2001, ενώ πραγματοποίησε πολλές ατομικές εκθέσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη καθώς και Νέα Υόρκη.

Το 2004 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Με το φακό του χρόνου» και πέντε χρόνια αργότερα, το 2009, το δεύτερο με τίτλο «Ανταρκτική», το οποίο περιείχε στο εσωτερικό του φωτογραφία που έλαβε το πρώτο βραβείο φωτογραφίας με θέμα «φύση» από το περιοδικό National Geographic. Αργότερα, ακολούθησαν και άλλα βιβλία.

Στην προσωπική της ζωή η Μαρίνα Βερνίκου είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τις Ντεμίλια και Ανέζια, 14 και 10 ετών αντίστοιχα, και έναν γιο, τον 12χρονών Γιώργο.

Η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη έχει πει: «Εγώ ίσως, θεωρητικά να ήθελα και ένα τέταρτο παιδί. Αλλά δε θέλει ο άντρας μου».

Μπορεί μέσα από το Instagram να βλέπουμε συνέχεια νέες αναρτήσεις της γνωστή φωτογράφου, όμως η ίδια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο σύμφωνα με την ίδια είναι «ο εκατέρωθεν θαυμασμός».