«Την επόμενη φωνάξτε με σε κάτι που δεν θα είναι στημένο...» - Έξαλλη η Ελένη Δήμου με το J2US

Οι πρώτες δηλώσεις για την ανάρτηση "καρφί' μετά τον τελικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Την επόμενη φωνάξτε με σε κάτι που δεν θα είναι στημένο...» - Έξαλλη η Ελένη Δήμου με το J2US

Σάλος έχει επικρατήσει εδώ και μερικές ημέρες με μια ανάρτηση της Ελένης Δήμου μετά τον τελικό του J2US. Το γεγονός πως κέρδισαν Λιόλιου - Παναγιώταρου, έκανε έξαλλη την επιτυχημένη τραγουδίστρια η οποία έκανε μια ανάρτηση "καρφί" στο facebook.

«Την επόμενη φορά φωνάξτε με σε κάτι που δεν θα είναι στημένο από την αρχή... ΟΚ;», έγραψε χαρακτηριστικά λίγες ώρες μετά το τέλος του show και την ανακοίνωση των νικητών.

Οι δηλώσεις της Ελένης Δήμου για την ανάρτηση για το J2US

Η εκπομπή Super Κατερίνα συνάντησε την Ελένη Δήμου μετά τον τελικό και ρωτήθηκε για την επίμαχη ανάρτηση την οποία λίγο αργότερα διέγραψε.

Όπως δήλωσε η τραγουδίστρια έκανε αυτή την ανάρτηση γιατί νευρίασε με την ήττα της, αφού είναι πολύ ανταγωνιστικός άνθρωπος και θέλει να κερδίζει. Όταν όμως ρωτήθηκε γιατί την διέγραψε, εκείνη απάντησε πως δεν θέλει να αποκαλύψει το λόγο.

Η ανάρτηση του Κοκλώνη μετά το J2US

«1η μέρα του 2022 χθες και τη γιορτάσαμε μαζί στο #j2us. Υποδεχτήκαμε τον μοναδικό @nikosaliagas που επέστρεψε μετά απο πολλά χρόνια στην ελληνική tv για την ξεχωριστή βραδιά μας (a bientot Nikos!).

Καλωσορίσαμε on stage τον σαρωτικό @xmastoras και τις Mέλισσες που «κέντησαν» με το performance τους (to be continued Χρηστάρα).

Η μεγάλη παρέα του Just επέστρεψε στη σκηνή για το grand finale μας (η πανδημία κράτησε κάποιους σε απόσταση κ μας έλειψαν!) και όλοι εσεις αγαπημένοι μου αναδείξατε τους φετινούς νικητές της καρδιάς σας, την @alexandra__panagiotarou και την @katerinalioliouofficial ! Congrats κορίτσια μου! Τελικός με αυθεντικό girl power!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα σας ξεχωριστά για την αγάπη σας και την υπέροχη επικοινωνία μας όλα αυτά τα (15!) Σάββατα που περάσαμε παρεούλα! Ένα ευχαριστώ που ενώσαμε και τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό ενισχύοντας φέτος τη «Φλόγα», που στηρίζει τα παιδιά που νοσούν απο καρκίνο και τις οικογένειές τους.
Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα, τα σχόλια, τον ενθουσιασμό και το κέφι σας.

Σας ευχαριστώ για τη χθεσινή βραδιά που δεν έλειψε κανένας απο το new year πάρτι μας για το 2022 που ήταν και πάλι η νο1 τηλεοπτική επιλογή σας! Υπόσχομαι πως θα επιστρέψουμε σύντομα φουλ ανανεωμένοι με πολλές εκπλήξεις!
«Just the two of us», αλλά τελικά κάθε φορά όλο και περισσότεροι! Σας λατρεύω, καλή μας χρόνια! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομαδάρα του @alphatv @pimif @inchrisme @sofianikitakou και στην ομαδάρα μου της @barkingwell_media»