Super Κατερίνα: Αμηχανία για την Λιόλιου μετά τις δηλώσεις του Κεχαγιά - «Σαν παρακαλώ δεν...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Αμηχανία για την Λιόλιου μετά τις δηλώσεις του Κεχαγιά - «Σαν παρακαλώ δεν...»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βγήκε μέσω skype η Κατερίνα Λιόλιου για να μιλήσει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τη νίκη τους στον τελικό του J2US. Ωστόσο, είχαν στην τραγουδίστρια μια μικρή έκπληξη που την έφερε σε μεγάλη αμηχανία.

Συγκεκριμένα, πρόβαλλαν τις δηλώσεις του Δημήτρη Κεχαγιά από τον τελικό όπου βρέθηκε για να τον παρακολουθήσει από τα backstage.

«Είμαι στο σόου γιατί μου αρέσει πολύ. Ξενυχτώ από μικρός. Τους ξέρω όλους… Δεν ξέρω τι είχατε διαβάσει και που. Εγώ ότι και να πω, δεν ξέρω πως θα περάσει. Προτιμώ να μην λέω τίποτα για όλα αυτά και προτιμώ να μην μιλώ για τα προσωπικά μου», ανέφερε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Η αμηχανία της Λιόλιου για τις δηλώσεις του Κεχαγιά

Μετά την προβολή του αποσπάσματος και ρώτησαν την Κατερίνα Λιόλιου για την μεταξύ τους σχέση, εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω τι λέτε εκεί στην ωραία σας παρέα. Εγώ είμαι εδώ για να σχολιάσω τη νίκη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου… Είστε γλυκύτατοι αλλά σας παρακαλώ δεν θέλω τίποτα. Αξίζει να δώσουμε όλα τα φώτα σήμερα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Τα stories που "πρόδωσαν" την επανασύνδεση τους

Πριν από περίπου ένα μήνα έγινε γνωστό πως χώρισε, όμως τελικά αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην σχέση της. Έτσι η παίκτρια του J2US τα βρήκε πάλι με τον πρώην σύντροφο της και μάλιστα, πήγαν ταξιδάκι στο εξωτερικό.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου και τον Δημήτρη Κεχαγιάς. Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει την σχέση τους, ωστόσο, ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτού κρυφό καμάρι.

Η εκπομπή Τι λες τώρα, έβγαλε στο φως instastories όπου προδίδουν το ταξίδι του ζευγαριού στην Ρώμη.

Λιόλιου Κεχαγιάς επανασύνδεση