Σημαντικές απώλειες από το Καλό Μεσημεράκι - Η ανακοίνωση του Μουτσινά στον αέρα του ΣΚΑΙ

«Περιμένουμε να φτάσει η σωστή στιγμή να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σημαντικές απώλειες από το Καλό Μεσημεράκι - Η ανακοίνωση του Μουτσινά στον αέρα του ΣΚΑΙ

Στον αέρα του ΣΚΑΙ επέστρεψε η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, ωστόσο, με πολύ σημαντικές απώλειες μετά την αυλαία πριν λίγες ημέρες. Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Μουτσινάς on air, η μπάντα των Alcatrash βρίσκεται εκτός και συγκεκριμένα καραντίνα στα σπίτια τους.

Όλα τα μέλη κόλλησαν κορωνοϊό, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της εκπομπής να τους αντικαταστήσουν μέχρι να γίνουν καλά και να επιστρέψουν.

Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για τις απώλειες στο Καλό Μεσημεράκι

«Σκεφτήκαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές με τα νέα μέτρα, κολλήσαμε τη μισή μπάντα Alcatrash COVID. Να ‘ναι καλά, περαστικά στα παιδιά. Αυτά είναι σαν ξαδέρφια που βρίσκονται και το ένα κολλάει το άλλο με διαφορά ημερών. Περιμένουμε να φτάσει η σωστή στιγμή να επιστρέψουν», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής.

Η αποκάλυψη της Ματίνας Νικολάου για το μέλλον της στο Καλό Μεσημεράκι

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (28/12) η Ματίνα Νικολάου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά καθώς και στο αν πρόκειται να συνεχίσουμε να τη βλέπουμε στο Καλό Μεσημεράκι.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής και όπως εξήγησε, δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από την εκπομπή.

«Αυτό που θέλουμε κι εγώ και ο Νίκος, είναι ότι όσο συνεχιστεί το Καλό Μεσημεράκι, η Βάνια θα είναι πάντα. Δεν έχω σκεφτεί να αποχωρήσω από μόνη μου, πριν τελειώσει ο κύκλος της εκπομπής αυτής -γιατί κάποια στιγμή τελειώνει ο κύκλος, τώρα δεν ξέρω πότε θα είναι αυτό και δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή να μάθω. Σίγουρα, όποτε την αποχωριστώ θα μου λείψει, γιατί εγώ ζω μαζί με τη Βάνια.

Νομίζω ότι υπάρχει ένας δεύτερος εγκέφαλος μέσα εδώ που σκέφτεται σαν Βάνια. Δεν περίμενα ότι αυτό θα με απελευθέρωνε τόσο πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου.