Μαρίνα Ψάλτη: «Με έχω φοβίσει ο κορωνοϊός, είναι πολύ δυσάρεστο όλο αυτό»

«Βέβαια ανησυχώ και για τον Γιάννη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρίνα Ψάλτη: «Με έχω φοβίσει ο κορωνοϊός, είναι πολύ δυσάρεστο όλο αυτό»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Μαρίνα Ψάλτη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της Γιάννη Φέρτη αλλά και το πόσο την έχει φοβίσει αυτή η η περίοδος μιας και υπάρχει ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων λόγω κορωνοϊού.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Ψάλτη

«Για να μπει κάποιος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είναι καλά, δεν λέω ευτυχισμένοι γιατί είναι βαριά λέξη, πρέπει να υπάρχει χώρος. Εμείς δεν αφήσαμε. Με έχω φοβίσει ο κορωνοϊός, είναι πολύ δυσάρεστο όλο αυτό Δηλαδή περιμένω αμάν πότε θα τελειώσει αυτή η ιστορία, πρέπει να πάρουμε κάπως μια ανάσα.

Βέβαια ανησυχώ και για τον Γιάννη. Δεν ανησυχούμε και για τους δικούς μας ανθρώπους; Ο Γιάννης τώρα πάει στα 84. Τότε τον είχα αφήσει μόνο του να κοιμάται γιατί δεν είχα εμβολιαστεί. Τώρα έχω εμβολιαστεί κι εγώ.».

«Ήξερα τις ερωτικές προτιμήσεις του Δημήτρη Λιγνάδη»

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη η Μαρίνα Ψάλτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και σε θέματα που έχουν απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έκανε παρέα με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ήξερα τις ερωτικές του προτιμήσεις και ο καθένας κάνει ότι θέλει στη ζωή του. Αλλά ως προς τα άλλα, τα πολύ σκοτεινά, θα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Έχω κάνει παρέα με τον Δημήτρη Λιγνάδη ένα διάστημα, μετά δεν ταιριάζαμε και δεν κάναμε πλέον παρέα. Όταν ήρθε στο φως η ιστορία του ένιωσα άσχημα, αμήχανα», ανέφερε.

Για τις καταγγελίες που τον οδήγησαν στη φυλακή (δείτε εδώ τον θάλαμο που μένει) είπε: «Μεγάλη στενοχώρια και οργή μέχρι που κάποια στιγμή είπα πως οι επιλογές μας μάς καθορίζουν. Εάν αυτό που εγώ θεωρώ σωστό και καλό για τον εαυτό μου πληγώνει αφόρητα και αβάσταχτα κάποιον άλλον άνθρωπο, πρέπει να τιμωρηθώ. Οι πόρτες όλων μας είναι κλειστές. Μπαίνουμε στο σπίτι μας και κλείνουμε μία πόρτα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει».