Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Αποκάλυψε την πρώτη γνωριμία με τη Δανάη Μπάρκα on air

«Μπαίνουμε στο αμάξι και η Δανάη αρχίζει να κλαίει γιατί...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Αποκάλυψε την πρώτη γνωριμία με τη Δανάη Μπάρκα on air

Το πρωί της Δευτέρας 3/1 ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο Γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» όπου πρωταγωνιστεί ενώ από την άλλη, αποκάλυψε το πως γνώρισε τη Δανάη Μπάρκα όταν η ίδια ήταν ακόμη 2 χρονών.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

«Είναι 2,5-3. Είναι καλοκαίρι και έχω πάει ένα ταξίδι στην Ιταλία. Μου λέει η Βίκυ θα έρθω στο αεροδρόμιο να σε πάρω, θα έρθω με τη Δανάη. Ήμασταν ήδη φίλοι με τη Βίκυ εμείς.

Έρχεται ένα παιδάκι από πίσω, η Δανάη. Μπαίνουμε στο αμάξι και η Δανάη αρχίζει να κλαίει γιατί θέλει να κάτσει μπροστά. Της λέω 'Δανάη δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσεις μπροστά.

Τα παιδιά κάθονται πίσω και με ζώνη'. Έκλαιγε από το αεροδρόμιο μέχρι το Περιστέρι. Τότε είχε και κίνηση και ήταν μιάμιση ώρα διαδρομή. Δε το πίστευα ότι έκλαιγε μέχρι να φτάσουμε. Η σχέση μας ξεκίνησε με ένα όχι».

Δανάη Μπάρκα: Συγκίνησε με την ανάρτησή της για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να μιλήσει για τη σχέση της με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και για ακόμα μία φορά κατάφερε να συγκινήσει με τα λόγια της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη με τα πιο τρυφερά λόγια αφού οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Οικογένεια είναι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σχέση επιλέγεις να καλλιεργήσεις. Οικογένεια είναι η αγκαλιά που θα σε φροντίσει, που θα φροντίσεις, θα σε μεγαλώσει, θα σε αγαπήσει, θα αγαπήσεις, θα αποδεχτείς, θα δεχτείς, θα μάθετε, θα πάθετε, και πάντα σε όλα αυτά θα υπάρχει κατανόηση, σεβασμός, αγάπη!"

Και συνέχισε, λέγοντας: "Ο Χρήστος ΜΟΥ, που έχω άπειρες ερωτήσεις είναι η οικογένεια των ονείρων μου. Με πολλά στραβά και ακόμα περισσότερα, όμορφα. Τέτοιες οικογένειες να δημιουργούμε. Με όποιον θέλουμε. Όπως θέλουμε. Μόνο σε καλό βγαίνει η αγάπη. Μόνο», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτησή της.

Δανάη Μπάρκα Χατζηπαναγιώτης