Σπύρος Μπιμπίλας για Σπύρο Χατζηαγγελάκη: «Έκαναν μια βλακεία που περνάει το όριο του μέτρου...»

Όσα είπε για το περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπύρος Μπιμπίλας για Σπύρο Χατζηαγγελάκη: «Έκαναν μια βλακεία που περνάει το όριο του μέτρου...»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε το πρωί της Τρίτης (04/01) στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά από την φάρσα που έκανε όταν τηλεφώνησε στο ταμείο του θεάτρου όπου εργαζόταν, για τοποθέτηση βόμβας.

Ο ίδιος ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης θέλησε να αναφερθεί στο περιστατικό και να αποκαταστήσει την αλήθεια κάνοντας μια σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η απάντηση του Σπύρου Μπμπίλα όταν ρωτήθηκε για τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας είπε χαρακτηριστικά: «To έμαθα από δημοσιογράφους χθες. Θεωρώ ότι εμείς οι ηθοποιοί είμαστε σε κατάσταση τρέλας και κάνουμε βλακείες. Ανεβοκατεβαίνουν παραστάσεις, άλλες σταματάνε τελείως λόγω κορονοϊού. Επομένως οι ηθοποιοί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Οπότε το δικαιολογώ λόγω απόγνωσης. Έκαναν μια βλακεία που περνάει το όριο του μέτρου. Άσε που θεωρείται και αδίκημα. Τώρα βλέπω στο Instagram πως έγραφε πως όλος ο θίασος το ήξερε. Πάντως πρόκειται περί βλακείας»

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε ριάλιτι, όπως το Survivor, λέγοντας: «Δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει και δεν το βλέπω. Δεν μου αρέσει που οι ηθοποιοί συμμετέχουν σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά το καταλαβαίνω ότι εξαναγκάζονται για οικονομικούς λόγους».

Οι δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού για την συμμετοχή του σε δημοφιλή σειρά του Netflix

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την συμμετοχή του στο «The Crown» καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι το θεωρούν ως κάτι φοβερό σε αντίθεση με τον ίδιο που πιστεύει ότι είναι απλά μία ακόμη δουλειά.

«Έκανα μία ακρόαση με διάλεξαν ανάμεσα σε πολλούς. Είχα δει τη διαφορά από την άποψη της χλιδής, ούτε τα κορδίνια του παπουτσιού μου δεν έδενα, υπήρχε άνθρωπος γι΄αυτό.

Η προσφορά μου στο ΣΕΗ βοήθησε στις προτάσεις που δέχτηκα το τελευταίο διάστημα αλλά μέτρησε και η βλακεία που είπαν για τη μετριότητα για εμένα. Κάποιοι που σου έκαναν αναίτια επίθεση σε βοηθάνε να ανέβεις. Τους ευχαριστώ».