Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπαγερωργίου για το γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη

«Ποτέ δεν με...»

Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπαγερωργίου για το γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του Mega «Σκοτεινή Θάλασσα», ο Γιώργος Παπαγεωργίου, υπερταλαντούχους ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά.

Η αποκαλύψεις του Γιώργου Παπαγεωργίου για τον γάμο του και τον ρόλο του στην Σκοτεινή Θάλασσα

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε με όμορφα λόγια για την σύζυγο του, Δανάη Μιχαλάκη, λέγοντας:

«Σκεφτήκαμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, για τους ανθρώπους μας και να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί τους. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Κάναμε πολιτικό γάμο κι έγινε στο νησί της Δανάης, στη Σύρο. Ουσιαστικά, ήταν μια γιορτή που θέλαμε να κάνουμε. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Λειτουργήσαμε λίγο ρομαντικά σε αυτό, θέλαμε να το ζήσουμε ρε παιδί μου και ήταν ακριβώς όπως το φανταστήκαμε. Ποτέ δεν με φόβισε η ιδέα του γάμου»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην σχέση που έχει με την μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, στην οποία και έχει μεγάλη αδυναμία. Φέτος, ο ίδιος έχει την χαρά να την σκηνοθετεί στο θέατρο και στην παράσταση «Αρίστος».

«Από τη δραματική σχολή ακόμα είχα αναπτύξει ένα μεγάλο κόμπλεξ. Δηλαδή κάπως ήθελα να αποφεύγω με κάθε τρόπο να συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου. Μου είχε βγει μία φοβία από την ανάποδη. Για να μην έχουν να πουν, να μην έχουν να σκεφτούν ότι είμαι σε αυτή τη δουλειά ως μία συνέχεια της μητέρας μου». : είπε χαρακτηριστικά.

Για τον ρόλο του στην «Σκοτεινή θάλασσα» αποκάλυψε:

«Πρόκειται για ένα διπολικό και διαταραχή χαρακτήρα ο οποίος επιστρέφει στην γενέτειρά του, το Μεσολόγγι μετά από αρκετό καιρό καθώς τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Ο λόγος της επιστροφής του στο Μεσολόγγι είναι ο θάνατος του πατέρα του. Παράλληλα με την επιστροφή του στο Μεσολόγγι αρχίζει να ξετυλίγεται και το κουβάρι σχετικά με την υπόθεση της Άννας, της πρώην συντρόφου του, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα εξαφανισμένη.

Όλοι τον θεωρούν ως βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση της λέγοντας και ο ίδιος πως μπορεί να είναι και ο δολοφόνος. Εκτός από την αρρώστια που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος ήρωας, αντιμετωπίζει και αρκετά κενά μνήμης. Πιο συγκεκριμένα το βράδυ που εξαφανίστηκε η Άννα μπορεί αν ήταν και μαζί της, να την έκανε και κακό. Όμως, η συγκεκριμένη ημέρα έχει σβηστεί από την μνήμη του».

Τι απαντάει ο ίδιος στο ενδεχόμενο ενός παιδιού με την Δανάη Μιχαλάκη

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η χρονιά που μας πέρασε ήταν άκρως ιδιαίτερη για τον ίδιο και την αγαπημένη του Δανάη Μιχαλάκη, καθώς έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου
«Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι στη σχέση μας με τον γάμο, ειδικά στο πώς περνάμε τον χρόνο μας. Ακόμα δεν έχουμε σκεφτεί κάτι ή κάποιο χρονικό πλαίσιο σε σχέση με το να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Όταν έρθει η στιγμή, καλώς να έρθει»

«Θα συνεργαστούμε θεατρικά ως ηθοποιοί. Δεν θα θέλαμε να συνεργαστούμε σε ρόλους σκηνοθέτη – ηθοποιού. Ήταν κάτι που αποφασίσαμε από κοινού, γιατί δεν θέλουμε να φέρουμε τη δουλειά στο σπίτι».