Οριστικό τέλος για το Νίνο; Έκανε στροφή στην καριέρα του

Έγινε γνωστό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οριστικό τέλος για το Νίνο; Έκανε στροφή στην καριέρα του

Οριστικό φαίνεται πως είναι το τέλος του Νίνο από το τραγούδι, καθώς έκανε ένα νέο βήμα στα επαγγελματικά του. Η στροφή λοιπόν αυτή στην καριέρα του δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μουσικής.

Ο Νίνο λοιπόν έγινε... συγγραφέας και έγραψε μάλιστα και το νέο του βιβλίο «Το χωριό των ανθρώπων» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φυλάτος.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην περιγραφή του βιβλίου του Νίνο

«Το χωριό των ανθρώπων» έρχεται να αποδείξει πως η πίστη και η επιμονή μας ως προς τα όνειρα και τα θέλω μας είναι ικανές να οδηγήσουν τελικά στην υλοποίηση και στην εκπλήρωσή τους. Πώς μπορούμε όμως αυτό να το καταφέρουμε στην πράξη; Αρκεί να θέτουμε στόχους ή απλώς να επιδιώκουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Για κάτι αντίστοιχο μοχθεί και ο ήρωας της ιστορίας μας, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα χωριό το οποίο θα στεγάζει όλους τους ανθρώπους που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα. Θα μπορέσει να εκπληρώσει το όνειρό του; Θα δείξει την ανάλογη πίστη και επιμονή στις δυσκολίες που θα συναντήσει στον δρόμο του; Θα καταφέρει τελικά να πραγματοποιήσει το χωριό των ανθρώπων;

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν στα πλαίσια του βιβλίου, ενώ παράλληλα θα προβληματιστούμε και θα αναρωτηθούμε όλοι οι αναγνώστες για το κατά πόσο τελικά στη ζωή λειτουργούμε και πράττουμε με βάση τις πραγματικές επιθυμίες μας», γράφει το βιβλίο του Νίνο, ο οποίος πρόσφατα πέρασε δύσκολες στιγμές.

Η ανάρτηση όλο νόημα για την προσωπική του ζωή

Ο Νίνο είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram παρόλο που προτιμά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να κρατά χαμηλούς τόνους. Να τονίσουμε πως ο ίδιος πριν από λίγο καιρό κατάφερε να γράψει το δικό του βιβλίο.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης 30/12 ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να κάνει ένα Q&A με τους ακόλουθούς του. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε μια ήταν εκείνη που μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον καθώς ένας ακόλουθος τον ρώτησαν για το αν είναι ελεύθερος αυτή την περίοδο.

Η ανάρτηση του Νίνο στο instagram

TAGS