Αδύνατη και με μαγιό - Πως ήταν η Super Κική πριν γίνει διάσημη

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδύνατη και με μαγιό - Πως ήταν η Super Κική πριν γίνει διάσημη

Η Κική Λιτσάκη ή όπως είναι γνωστή στο κοινό Super Κική κέρδισε ακόμα περισσότερη αναγνωρισιμότητα μέσα από την συμμετοχή της στον τηλεοπτικό μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη, J2US.

H ίδια μετράει πάνω από 287 χιλιάδες ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάτι που δείχνει πως το κοινό του διαδικτύου ενδιαφέρεται πολύ για εκείνη και την ζωή της. Η Super Κική, μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας 03/01 έκανε γνωστό μέσα από μια ανάρτησή της πως νοσεί από κορωνοϊό.

Η Super Κική σε μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν

Η Super Κiki ενώ μιλάει για το παρελθόν της και τις δυσκολίες που έχει ξεπεράσει, σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες της από το τότε.

Μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες, λοιπόν, που έχουν κυκλοφορήσει πριν την επιτυχία της στο instagram, δείχνει την Super Κική πολύ διαφορετική εμφανισιακά σε σχέση με σήμερα. Την βλέπουμε αρκετά αδύνατη με καστανά μαλλιά, ενώ δεν θυμίζει σε τίποτα την Super Κική όπως την γνωρίζουμε σήμερα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η Super Κική πριν γίνει διάσημη

Η επανασύνδεση με τον σύντροφό της

Τον χωρισμό της με τον σύντροφό της, Βίκτωρα έπειτα από 6 μήνες σχέσης αποκάλυψε η Super Κική, καθώς έμαθε πως εκείνος μιλούσε και με άλλες.

«Έχω χωρίσει. Μου έστειλαν screenshot τις συνομιλίες του με άλλες και χώρισα. Και του ‘xα πει από την αρχή «Πρόσεξε το Instagram επειδή είναι η δουλειά μου. Για ποιο λόγο να λέει η καθεμιά “Α, μιλάω με τον γκόμενο της Super Κικής”;». Γιατί δεν θα πουν ποτέ το όνομά σου», είπε μεταξύ άλλων.


Ωστόσο, η Super Κική αποκάλυψε μέσα από τα παρασκήνια του J2US, πως είναι ξανά μαζί με τον Βίκτωρα και πως αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

«Τα ξαναβρήκαμε. Έδωσα δεύτερη ευκαιρία, γιατί η αγάπη μου είναι ανιδιοτελής. Επέμενε πολύ και το σκέφτηκα και εγώ. Είναι και η πρώτη φορά που το κάνω και συγχωρώ κάποιον. Σήμερα μου έστειλε μήνυμα πως με αδίκησαν οι κριτές» είπε χαρακτηριστικά η Super Κική.