Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

«Πριν τον γάμο μου με την Αθηνά Τσιλύρα, υπάρχει ακόμα ένας γάμος» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Ούτε ξέρω πως...»

«Πριν τον γάμο μου με την Αθηνά Τσιλύρα, υπάρχει ακόμα ένας γάμος» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου
News 04.01.2022 13:17
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μετά τις μαύρες γιορτές που πέρασε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Ο ηθοποιός μίλησε για τους γάμους του, το τέλος του στην Υγειά μας ρε παιδιά και το πως αντιμετώπισε τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου για τους γάμους του

«‘Ημουν φανατικά εναντίον το γάμου κι έκανα δύο. Ήμουν εναντίον των μακρόβιων σχέσεων κι έκανα 2-3 πολύ μεγάλες, δυνατές και σπουδαίες. Πριν τον γάμο μου με την Αθηνά Τσιλύρα, υπάρχει ακόμα ένας γάμος. Ούτε ξέρω πως παντρευόμουν, γινόταν συνήθως για χατίρια άλλων.. Ο άντρας δεν μπορεί να κρυφτεί όταν του φύγει η ερωτική επιθυμία. Μην φανταστείς ότι υπήρξα πιστός άνθρωπος, προσπαθούσα.

Δεν έκανα εύκολα την απιστία, αντιστεκόμουν πολύ. Έπρεπε να είναι κάτι που μου αρέσει τρομερά και μου μουδιάζει το σώμα και τότε έλεγα δεν γίνεται, πρέπει να το κάνω. Δεν έλεγα ότι απάτησα, ήταν κρυφό. Ποτέ δεν γύρισα χωρίς ενοχές πίσω, ήμουν χάλια. Με καταλάβαινα από τα ηλίθια μάτια μου. Αλλά την επόμενη το ξαναέκανα, όχι συχνά», εξομολογήθηκε.

Το κεφάλαιο "Στην υγειά μας ρε παιδειά"

«Προσπαθώ να ακούω την αλήθεια μέσα μου. Ξύπνησα στη Νάξο στις 05:30 κι έγραψα ότι είναι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο κι είχαμε άλλα τρία και μία κυρία μας τα έκοψε. Κυρία καταχρηστικός όρος… δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε. Υπέβοσκε κάτι στην ψυχή μου γιατί γίνονταν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου.

Αλληθωρίζαμε λίγο προς τα νούμερα τα οποία δεν κοιτούσα ποτέ. Εγώ ήθελα να παρουσιάζω τα τραγούδια που μεγάλωσα και να μαθαίνουν οι πιτσιρικάδες τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη. Γίνονταν όλο και πιο πολλές παρεκκλίσεις τα δύο τελευταία χρόνια και δεν ήθελα να έρθω σε ρήξη… Δεν προβλήθηκαν οι εκπομπές. Στην τηλεόραση δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που είναι άσχετοι με το αντικείμενο, δεν αγαπούν και δεν σέβονται.», αποκάλυψε.

Η μάχη με τον καρκίνο

«Έγινα πραγματιστής κι είπα ότι θα το διαχειριστώ. Είχα ψυχραιμία. Ήταν πολύ δύσκολος κι επικίνδυνος καρκίνος. Ο γιατρός μου είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκαλί, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής. Ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό. Αν είχαν βγει έξω τα καρκινικά κύτταρα, ήταν τελειωμένο. Αφαιρέσαμε το νεφρό, όπως ήταν»

Μετά από 10 χρόνια χώρισε

Μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου αποφάσισαν όχι μόνο να χωρίσουν αλλά να το κρατήσουν και κρυφό για αρκετό καιρό σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στις αρχές του 2010 κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θεατρικό έργο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός Αναρχικού» και έκτοτε ήταν αχώριστοι, επιλέγοντας ωστόσο να κρατούν χαμηλούς τους τόνους σε ό,τι αφορά στην έκθεση της προσωπικής τους ζωής.

Όπως είναι γνωστό, ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη.

Σπύρος Παπαδόπουλος χωρισμός

Ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου για τη Real Life, θέλει Παπαδόπουλο και Κοτσαηλίδου να έχουν χωρίσει από τον περασμένο Ιούλιο, με το φιλικό τους περιβάλλον να κάνει λόγο για «τριβή του χρόνου στη σχέση τους».

Όπως γράφτηκε, πάντως, η απόφαση του τέλους ήταν κοινή με τους δυο τους να προχωρούν μπροστά έχοντας πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο μισθός που έπαιρνε από το "Στην υγεία μας ρε παιδιά"

«Για τον γιο μου φοβάμαι...» - Συγκλονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την περιπέτεια της υγείας του

Share