Έξαλλος με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη ο Γιώργος Λιάγκας: «Από εκεί φαίνεται και ο πολιτισμός...»

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή μετά το περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλος με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη ο Γιώργος Λιάγκας: «Από εκεί φαίνεται και ο πολιτισμός...»

Στον Σπύρο Χατζηαγγελάκη αναφέρθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει την πράξη του ηθοποιού. Υπενθυμίζουμε πως ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας εξαιτίας μιας φάρσας που αποφάσισε να κάνει μαζί με τον θίασο της θεατρικής παράστασης που συμμετέχει.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μέσα από μια σειρά αναρτήσεων, μάλιστα, θέλησε να απολογηθεί και να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την κατάσταση που δημιουργήθηκε και τον οδήγησε στα κρατιτήρια.

Φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη

Σχολιάζοντας το θέμα στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Σε ένα θέατρο σέβεσαι και τον ταξιθέτη, από εκεί φαίνεται και ο πολιτισμός. Δεν μπορείς να παίρνεις τον ταλαίπωρο τον ταμία που κάνει ο άνθρωπος τη δουλειά του παραμονή Πρωτοχρονιάς και να του λες έλα μας έβαλαν βόμβα και να είστε πάνω στο καμαρίνι δυο τρεις -μην τους χαρακτηρίσω- και να λένε χαχαχα κοροϊδέψαμε τον ταμία. Και κομπάζανε στο καμαρίνι ότι κορόιδεψαν τον ταλαίπωρο τον ταμία. Τι να πω τώρα»;

Ενώ πρόσθεσε: «Βρίζουμε την παλαιά γενιά και τα κουσούρια της. Αυτός είναι ένας πολύ μοντέρνος άνθρωπος και ανήκει στη νέα γενιά που φέρει έναν διαφορετικό αέρα πολιτισμού υποτίθεται. Αυτές οι φάρσες ανήκουν σε μια άλλη εποχή»

Η φωτογραφία ντοκουμέντο από την σύλληψη του ηθοποιού

Χαμός επικράτησε πριν λίγες ημέρες στο θέατρο στο οποίο εργάζεται ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, έπειτα από μια φάρσα που έκανε. Ο ηθοποιός τηλεφώνησε την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ταμείο για να κάνει φάρσα για βόμβα, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσουν οι Αρχές.

Όταν συνειδητοποίησε τον χαμό που προκλήθηκε έσπευσε να διορθώσει την κατάσταση, ωστόσο έπρεπε να ακολουθήσει τους νόμους και έτσι πέρασε την Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο.

Το Πρωινό παρουσίασε φωτογραφία - ντοκουμέντο από τη στιγμή που η αστυνομία έφτασε στο θέατρο Ακάδημος, μετά το τηλεφώνημα για βόμβα. Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας.