Η αποκάλυψη της Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα για την επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Προς το παρόν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
 Η αποκάλυψη της Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα για την επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια του ALPHA λίγο πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της έκανε μια εξομολόγηση μετά την επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Αφορμή στάθηκαν μερικά σχόλια που έκανε με τους συνεργάτες της στο πλατό σχετικά με τους λογαριασμούς της στα social media και την προσωπική της κατάσταση.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την επανασύνδεση

«Στο Instagram μπορώ να γράψω it’s complicated; Στο Instagram δεν το έχουμε αυτό; Γενικότερα μου αρέσει αυτό. Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που είμαι περίεργα» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Όχι παιδιά, μέσα μου είμαι it’s complicated! Μέσα μου είμαι περίεργα. Θα σας έλεγα τώρα τι είμαι… Προς το παρόν είμαι μια χαρά και υγιής».

Δεν το γνώριζε κανείς: "Αν νοσήσω εγώ..."

Η Κατερίνα Καινούργιου φέτος έχει κάνει στροφή στην ποιότητα και στο Super Κατερίνα απασχολούνται με ποιο... βαριές ειδήσεις, όπως ο κορωνοϊός.

Σχολιάζοντας το πρωί της Τρίτης 4/1 την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης όμικρον έκανε μια αποκάλυψη για το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους συνεργάτες της όπως και τους τηλεθεατές.

«Κάνουμε τεστ καθημερινά. Υπάρχει σενάριο ακόμη και αν νοσήσω εγώ. Ξέρω ότι αν νοσήσω εγώ θα έρθει ο Νίκος Κοκλώνης να κάνει εκπομπή. Κατάλαβες; Θέλετε να νοσήσω; Στο Twitter θα θέλετε, γιατί αν έρθει ο Κοκλώνης εδώ, τι δώρα θα πάρετε…» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.