Η αναφορά της Μαίρης Συνατσάκη στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - «Τι με νοιάζει εμένα που είναι...»

Κόλαφος η παρουσιάστρια για τα δικαιώματα των γυναικών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αναφορά της Μαίρης Συνατσάκη στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - «Τι με νοιάζει εμένα που είναι...»

Η Μαίρη Συνατσάκη με αφορμή την στήριξη που έχει δείξει σε πολλές γυναίκες και την "μάχη" που δίνει για τα δικαιώματα τους, μίλησε στο popaganda και μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για τις γυναικοκτονίες.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και το έγκλημα που διέπραξε στα Γλυκά Νερά, σχολιάζοντας πως δεν την ενδιαφέρει να βλέπει ρεπορτάζ για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο που γράφουν πόσο καταρρακωμένος είναι.

Το σχόλιο της Συνατσάκη για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά

«Εδώ προχθές έλεγαν ότι “ο Μπάμπης ο πιλότος είναι καταρρακωμένος στο κελί του γιατί θέλουν να αλλάξουν το επώνυμο του παιδιού του και να μην τον αναφέρουν πουθενά”. Συγγνώμη τι; Γιατί έχω δει ρεπορτάζ να βάζει νερό σε κάτι γατάκια; Αυτά είναι όλα φοβερά προβληματικά. Χαίρομαι όμως γιατί ειδικά στο twitter στιγματίζονται αυτά. Τα social media γενικά έχουν δύναμη. Αλλά τι με νοιάζει που είναι καταρρακωμένος;» ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Παραπέμπεται σε δίκη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τι περιλαμβάνει το κατηγορητήριο

Μετά την ανακοίνωση των παππούδων της μικρής Λυδίας, έσκασε η είδηση της ομόφωνης απόφασης των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας έπειτα από βούλευμά τους, που εκδόθηκε σήμερα 15/12, πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραπέμπεται σε δίκη για τη δολοφονία της 20χρονος συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.

Χαρακτηριστικά περιλαμβάνει δύο κακουργήματα, ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κακοποίηση ζώου και αλλά και δύο πλημμελήματα για ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

Οι δικαστές υιοθέτησαν πλήρως την εισαγγελική πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργου Νούλη, ο οποίος χαρακτήριζε ανάλγητο, ψυχρό και μεθοδικό τον πιλότο. Ο εισαγγελικός λειτουργός έκανε λόγο για αμετανόητη στάση του κατηγορουμένου, και περιέγραψε 11 σημεία, τα οποία αποτελούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κακουργηματικών του πράξεων.