«Δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μπιθικώτση μετά από τον ερχομό της κόρης του

«Την αντίκρισα και έλιωσα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μπιθικώτση μετά από τον ερχομό της κόρης του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης καθώς η σύντροφός του, Ελένη Τσιριγκάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Έτσι, ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» ενώ συγκίνησε με τα τρυφερά του λόγια.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Μπιθικώτση

«Σας ευχαριστώ πολύ, είμαι τόσο ευτυχισμένος, που δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου. Την αντίκρισα και έλιωσα. Είναι μία κούκλα, μία πριγκίπισσα. Είναι τρία κιλά είναι υγιέστατη και η μανούλα της είναι μια χαρά. Ακόμα ψ. Το συναίσθημα αυτό δεν περιγράφεται.

Η Ελενίτσα μου ήταν αγχωμένη και μου λέει δεν το πιστεύω ότι θα πάρουμε επιτέλους το μωρό μας αγκαλιά. Το μωρό θα πάρει το όνομα της μητέρας μου που την έχασα πριν από 2 χρόνια και θα την πούμε Μεταξούλα».

Η ανάρτηση με την νεογέννητη κορούλα του μέσα από το μαιευτήριο

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης το πρωί της Δευτέρας 03/01. Η σύζυγός του, Ελένη Τσιριγκάκη και ο ίδιος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας το τελευταίο εικοσιτετράωρο, μετά τον ερχομό του υγιέστατου κοριτσιού τους.

Υπενθυμίζουμε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο στην Μύκονο, μετά από δύο αναβολές λόγω κορωνοϊού, με κουμπάρους τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και τη βουλευτή Κατερίνα Μονογυιού. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ήδη έναν γιο, από τον πρώτο του γάμο, τον 13χρονο Γρηγόρη.

Λίγες ώρες μετά την γέννα, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την πρώτη φωτογραφία ττου νεογέννητου μωρού και συνόδευσε την φωτογραφία με μια συγκινητική λεζάντα: «Μόλις ήρθε στον κόσμο η κορούλα μας!! 3 κιλά, υγιέστατη και κούκλα!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον καλό μας φίλο και κορυφαίο γιατρό Alexandros D. Tzeferakos αλλα και στο φιλαράκι μας, τη μαία μας ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΞΥΠΟΛΙΤΙΔΗ για την αγάπη τους!! Μας έδωσαν αγκαλιά μια σωστή πριγκίπισσα. Το πιο μεγάλο όμως ευχαριστώ το οφείλω στον άνθρωπο μου ,τη γυναικάρα μου, την Eleni μου που μου χάρισε το πιο πολύτιμο δώρο, τη Μεταξία μας… Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Τώρα σίγουρα θα έχουμε μια καλή χρονιά!!».

Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του Γρηγόρη Μπιθικώτση