Θετική στον κορωνοϊό η Τζένη Μπότση

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό η Τζένη Μπότση

Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων λόγω κορωνοϊού, όπου ανακοινώθηκαν πριν από λίγο η Τζένη Μπότση αποκάλυψε το απόγευμα της Τρίτης 4/1 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social πως διαγνώστηκε θετική στον ιό.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στα Instagram Stories της το θετικό self test που έκανε, γνωστοποιώντας έτσι στους διαδικτυακούς της φίλους και σε όσους έχει έρθει σε επαφή ότι βγήκε θετική στον κορωνοϊό.

Η ανάρτηση της Τζένης Μπότση

Η ανάρτηση της Τζένης Μπότση

«Έπρεπε να βγει η Σοφία Μπεκατώρου για να ξυπνήσω» - "Γροθιά στο στομάχι" οι δηλώσεις της Τζένης Μπότση

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (12/12) η Τζένη Μπότση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να καταγγείλει γνωστό ηθοποιό. Μάλιστα όπως εξήγησε, χρειάστηκε να βγει η Σοφία Μπεκατώρου προκειμένου να την κάνει να «ξυπνήσει».

Η αποκάλυψη της Τζένης Μπότση για την καταγγελία της

«Εγώ ησύχασα και δεν το περίμενα ότι θα ησυχάσω τόσο πολύ, ηρέμισα και βλέπω τη ζωή πιο θετικά. Έγινε μια μεγάλη αλλαγή γιατί είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο και συνεχίζει ο κόσμος να μιλάει και αυτό είναι πολύ θετικό.

Ο καθένας θα μιλήσει όποτε μπορεί. Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια γιατί έπρεπε να βγει μια Σοφία Μπεκατώρου για να ξυπνήσω. Ο καθένας θα βγει να μιλήσει όποτε μπορεί, δεν θα πιέσω κανέναν», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.