Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Εντοπίστηκαν τα δύο προφίλ που διατηρούσε σε πορνογραφικές σελίδες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Δείτε αναλυτικά τις τελευταίες πληροφορίες

Εντοπίστηκαν τα δύο προφίλ που διατηρούσε σε πορνογραφικές σελίδες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
News 04.01.2022 20:39
Από Ίρις Βίλα

Οι εξελίξεις στη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι άκρως καταιγιστικές καθώς σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει δύο προφίλ που χρησιμοποιούσε ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» για να ανεβάζει τις προσωπικές στιγμές του.

Μάλιστα, οι αρχές έχουν ζητήσει από δύο σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου του εξωτερικού να τους δώσουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά ίχνη. Με αυτόν τον τρόπο θα θα διαπιστωθεί εάν μετά την πρώτη μήνυση του 2019, ο ίδιος συνέχιζε με το δεύτερο προφίλ να ανεβάζει τέτοιου είδους βίντεο.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η πρώτη αντίδραση της πρώην συντρόφου του Παναγιωτόπουλου

Στο Πρωινό και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η 30χρονη καταγγέλλουσα πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την τροπή που πήρε η υπόθεση της. Η ίδια δήλωσε ευχαριστημένη παρόλο που την λυπεί το γεγονός πως η δική της υπόθεση θα δικαστεί ως πλημμέλημα, ενώ οι υπόλοιπες υποθέσεις σαν κακούργημα.

«Είμαι ικανοποιημένη με την τροπή που πήρε η υπόθεση και μετανιώνω που δεν έγινε όλο αυτό νωρίτερα απλά ο φόβος για τον διασυρμό με έκανε να κάνω πίσω. Δυστυχώς υπάρχουν τώρα άνθρωποι που ψάχνουν το βίντεο και site που ανταλλάσσουν πληροφορίες και link από τα βίντεο μου που υπάρχουν ακόμα ύστερα από αναδημοσιεύσεις.

Οπότε για αυτό τον λόγο αυτή η πράξη συσχετίζεται με μια μόνιμη ηθική βλάβη καθώς αυτό που έκανε αυτός ο άνθρωπος θα είναι κάτι που θα βρίσκω μπροστά μου όλη μου τη ζωή. Μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους που είδαν τα βίντεο μου.

Είμαι ικανοποιημένη αλλά με λυπεί το γεγονός ότι η δική μου υπόθεση θα δικαστεί ως πλημμέλημα, ενώ οι υπόλοιπες υποθέσεις σαν κακούργημα» ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά στη σύζυγο του, ανέφερε: «Θεωρώ ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Είναι μια γυναίκα γύρω στα 35, είχε ενημερωθεί πλήρως σχετικά με τις πράξεις του ανθρώπου που ήθελε να παντρευτεί και τον γνώριζε μόλις 15 ημέρες και παρόλα αυτά επέλεξε να τον παντρευτεί και να μείνει δίπλα του σε όλα αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ηθικές αξίες. Σαν γυναίκα πάντως με προσβάλλει αυτή η πράξη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ράδιο Αρβύλα: Αυτός παίρνει την θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Αντιδράσεις με την ανάρτηση του Χρήστου Κιούση - Το απρεπές σχόλιο που δέχτηκε για τον Παναγιωτόπουλο

Share