Τα παιδιά της Φλορίντας Πετρουτσέλι μεγάλωσαν - Η τρυφερή φωτογραφία

Η οικογενειακή βόλτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα παιδιά της Φλορίντας Πετρουτσέλι μεγάλωσαν - Η τρυφερή φωτογραφία

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι που φέτος έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», παρέα με την Ελεονώρα Μελέτη, είναι μια από τις πιο αξιαγάπητες μανούλες. Οι δυο τους δεν είναι μόνο φίλες αλλά πλέον είναι και κουμπάρες, καθώς η Ελεονώρα Μελέτη βάφτισε τον γιό της Φλορίντας Πετρουτσέλι τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν εκθέτει τα πρόσωπα των παιδιών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως το βράδυ της Τρίτης ανέβασε μια φωτογραφία μέσω των Instastories στην οποία ο γιος και η κόρη της θαυμάζουν ένα στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ.

Η φωτογραφία των παιδιών της Φλορίντας Πετρουτσέλι
Βόλτα για την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τα παιδιά της

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας για τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη

Την έντονη ενόχλησή της με τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για τις γυναίκες που ψωνίζουν από τα καλάθια εξέφρασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης (23/12).

«Εγώ θέλω πω κάτι ως γυναίκα. Λυπάμαι πάρα πολύ με αυτά τα σχόλια που έκανε ο κύριος Μπράτης, ότι δεν λαμβάνει υπόψιν τη γνώμη μιας γυναίκας που δεν έχει τα χρήματα να πάει να ψωνίσει σε μια μπουτίκ και ψωνίζει από καλάθια. Στα καλάθια έχει και θησαυρούς κι εγώ η ίδια έχω ψωνίσει αρκετές φορές.

Σαν γυναίκα θίγομαι που μπορεί κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να πει σε μια εκπομπή ότι “δεν με νοιάζει η γνώμη μιας γυναίκας που αγοράζει από εκεί”. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, έλεος με αυτό το πράγμα. Ποιος είναι ο Άγγελος Μπράτης για να βγει να πει αυτό το απαξιωτικό πράγμα; Ένιωσα ότι ήταν ήδη εκνευρισμένος από την αρχή. Να πει κάποιος στον κύριο Μπράτη ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των κοριτσιών που βλέπουν το GNTM είναι αυτά τα κορίτσια, της διπλανής πόρτας», κατέληξε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.