Οι πρώτες δηλώσεις του Χατζηαγγελάκη μετά την φάρσα για βόμβα - Συνάδελφος του αρνείται την εμπλοκή του

Όσα είπαν στην κάμερα του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις του Χατζηαγγελάκη μετά την φάρσα για βόμβα - Συνάδελφος του αρνείται την εμπλοκή του

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης πέρασε μια εντελώς διαφορετικά Πρωτοχρονιά, καθώς την πέρασε στο κρατητήριο. Αφορμή στάθηκα η φάρσα που έκανε στο θέατρο στο οποίο εμφανίζεται, όταν κάλεσε στο ταμείο και έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας. Ο υπάλληλος λοιπόν, ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές και επικράτησε χαμός, αφού το κτήριο χρειάστηκε να εκκενωθεί.

Τότε ο ηθοποιός έσπευσε να ενημερώσει τους αστυνομικούς που είχαν φτάσει έξω από το θέατρο. Ωστόσο, έπρεπε να ακολουθηθούν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες, δηλαδή να οδηγηθεί στο τμήμα.

Χθες λοιπόν, η κάμερα του Happy Day βρέθηκαν στο θέατρο και συνάντησαν τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, όπου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Χατζηαγγελάκη

«Μέσα στην καθημερινότητα μας, όλοι, λίγο ή πολύ κάνουμε κάποιες πλάκες. ‘Άλλες φορές επιτυχημένες, άλλες φορές αποτυχημένες. Η πλάκα κρίνεται από τον αποδέκτη και από το αποτέλεσμα. ‘Όταν η πλάκα ξεφεύγει από τα στενά όρια του κύκλου του ανθρώπου που την κάνεις και καλείται η αστυνομία, σταματάει να είναι πλάκα και είναι σοβαρό. Γι’ αυτό ακολουθήθηκαν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες. Να διευκρινίσω ότι το τηλεφώνημα δεν έγινε προς την αστυνομία και για αυτό βγήκα και αμέσως να τους ενημερώσω. Πέρασα μια ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά», είπε.

Στη συνέχεια στις κάμερες μίλησε και ο συνάδεδρφο του ηθοποιού, Σταύρο Καλλίγα, ο οποίος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την υπόθεση λέγοντάς: «Δεν έκανα καμία φάρσα εγώ. Δεν ήξερα κάτι. Ανησύχησα, αλλά λύθηκε γρήγορα».

Το κράξιμο του Μπιμπίλα στον Χατζηαγγελάκη

Σχολιάζοντας το θέμα στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Σε ένα θέατρο σέβεσαι και τον ταξιθέτη, από εκεί φαίνεται και ο πολιτισμός. Δεν μπορείς να παίρνεις τον ταλαίπωρο τον ταμία που κάνει ο άνθρωπος τη δουλειά του παραμονή Πρωτοχρονιάς και να του λες έλα μας έβαλαν βόμβα και να είστε πάνω στο καμαρίνι δυο τρεις -μην τους χαρακτηρίσω- και να λένε χαχαχα κοροϊδέψαμε τον ταμία. Και κομπάζανε στο καμαρίνι ότι κορόιδεψαν τον ταλαίπωρο τον ταμία. Τι να πω τώρα»;

Ενώ πρόσθεσε: «Βρίζουμε την παλαιά γενιά και τα κουσούρια της. Αυτός είναι ένας πολύ μοντέρνος άνθρωπος και ανήκει στη νέα γενιά που φέρει έναν διαφορετικό αέρα πολιτισμού υποτίθεται. Αυτές οι φάρσες ανήκουν σε μια άλλη εποχή»