Άγριος καυγάς Καρύδη - Αθερίδη: Η νύχτα που έφυγε από το σπίτι η Σμαράγδα

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριος καυγάς Καρύδη - Αθερίδη: Η νύχτα που έφυγε από το σπίτι η Σμαράγδα

Αυτός είναι ο τίτλος που έχει στο εξώφυλλό του το περιοδικό YES αναγράφοντας μέσα ένα περιστατικό που η ίδια η Σμαράγδα Καρύδη εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος.

Η ηθοποιός με τον Θοδωρή Αθερίδη διατηρούν χρόνια τώρα δεσμό αλλά όσο μπορούν φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους. Ησυχαστήριό τους το εξοχικό στην Αίγινα (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Τι συνέβη μεταξύ Σμαράγδας και Θοδωρή

«Eίναι κάποιοι που με εκνευρίζουν πάρα πολύ στα επιτραπέζια γιατί είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Μπορεί να τσακωθώ με φίλο μου. Τσακώθηκα τόσο πολύ στην μπιρίμπα όταν ήμουν σε διακοπές στο Μεγανήσι. Δεν θέλω να τον εκθέσω ποιος ήταν, ο Θοδωρής ήταν. Μου έκλεισε με τον άσο τον μπαλαντέρ και τον μπλόκαρε. Κουβέντα στην κουβέντα λογοφέραμε. Τσαντίστηκα τόσο πολύ που πήρα το αυτοκίνητο και πήγα στο βουνό και δεν ήξερα πού είμαι. Και χάθηκα και αγριεύτηκα. Γύρισα μόνη μου. Είχε τσαντιστεί, δεν με πήρε τηλέφωνο ο Θοδωρής» είπε.

«Ο Θοδωρής είναι καλός στα παιχνίδια. Όταν καθόμαστε να παίξουμε θέλουμε να τσαντίσουμε ο ένας τον άλλον. Δεν παίζουμε οι δυο μας. Παίζαμε μπιρίμπα σε έναν καύσωνα και μου έπαιρνε όλα τα φύλλα από κάτω και πήγα να πεθάνω, έσκασα, άρχισα να μην αναπνέω» είπε ακόμα.

Για αυτό το λόγο η Σμαράγδα Καρύδη δεν θέλει να παντρευτεί τον Θοδωρή Αθερίδη

Παίζει με τα μαλλιά της, ανεβάζει τα πόδια της πάνω στην καρέκλα, σπάει πλάκα – πρώτα με τον εαυτό της. Η Σμαράγδα Καρύδη, όσο χρόνων και αν φτάσει, θα παραμένει πάντα ένα κορίτσι χωρίς ηλικία και τη σπάνια ικανότητα να συμπαρασύρει και τους γύρω της στο ροζ, όλο χαρά και παιχνίδι σύμπαν της. Όπως λέει άλλωστε και η ίδια, «τα πάντα είναι θέμα ενέργειας και αγάπης για τη ζωή».

Έλεγες πριν ότι έχεις σταθερούς φίλους, που είναι σαν οικογένεια. Σε αυτό έπαιξε καθόλου ρόλο το γεγονός πως μεγάλωσες ως μοναχοπαίδι;

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Θέλω να έχω φίλους, αλλά από την άλλη, ακριβώς επειδή είμαι μοναχοπαίδι, έχω συνηθίσει να είμαι μόνη μου. Και έχω πολλή ανάγκη αυτή τη μοναξιά. Αν μου παραβιάσεις τον χώρο και τον χρόνο μου, πνίγομαι. Δεν με ενοχλεί η μοναξιά. Δεν θα έκανα παρέα με τον οποοινδήποτε για να γεμίσω τις ώρες μου. Ξέρω ανθρώπους που δεν μπορούν καθόλου να είναι μόνοι τους. Εγώ δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος… Και όταν είσαι μόνη σου, τι απολαμβάνεις συνήθως να κάνεις; Μπορεί να σκέφτομαι, μπορεί να γράφω, μπορεί να φτιάχνω τα συρτάρια μου. Να χορεύω, να κάνω γυμναστική, να παίζω με τον Γιάννη (σ.σ. ο σκύλος της, ράτσας λαμπραντόρ). Δεν νιώθω την έλλειψη του άλλου.

Δείτε για ποιο λόγο δεν θα παντρευτούν Αθερίδη - Καρύδη στο okmag.gr