Φάρμα: Στη δημοσιότητα το βίντεο που η Αγγελική Ηλιάδη πληροφορείται το θάνατο του μπαμπά της

Στο πλευρό της ο Γρηγόρης! Σπαράζει στο κλάμα και αποχωρεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα: Στη δημοσιότητα το βίντεο που η Αγγελική Ηλιάδη πληροφορείται το θάνατο του μπαμπά της

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, ο μπαμπάς της Αγγελικής Ηλιάδη έφυγε από τη ζωή όσο η τραγουδίστρια βρισκόταν μέσα στην Φάρμα. Ωστόσο, λόγω του ότι τα γυρίσματα είναι πολύ μπροστά, εμείς απόψε θα παρακολουθήσουμε την στιγμή που θα μάθει για την τραγωδία που βρήκε την οικογένεια της.

Το Πρωινό έδειξε αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό 5/1 επεισόδιο, όπου η μητέρα της την παίρνει τηλέφωνο και της λέει πως πέθανε... Εκείνη την στιγμή χάνει την γη κάτω από τα πόδια της και ζητάει να αποχωρήσει, ενώ ενημερώνει και την ίδια πως γυρίζει στο σπίτι.

Μουδιασμένη και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, έχοντας στο πλευρό της τον Γρηγόρη, αποχαιρετά με κλάματα τους συμπαίκτες της λέγοντας τους πως προέκυψε ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό ζήτημα.

Η στιγμή που η Ηλιάδη μαθαίνει για το θάνατο του μπαμπά της στην Φάρμα

Ξέσπασε ο αδερφός της για τον θάνατο του πατέρα τους

Ο αδερφός της τραγουδίστριας θέλησε να τον αποχαιρετήσει, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Πριν λίγες ώρες έχασα τον πατέρα μου και αυτό δεν αλλάζει. Έχασα το στήριγμα μου και ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ήτανε ο καλύτερος άνθρωπος και το λένε όλοι και παλικάρι από τα λίγα. Σιγουρά η ζωή δεν είναι ίδια μετά από αυτό…

Το σίγουρο είναι ότι δεν έφυγε από κορωνοϊό καθώς είχε νοσήσει πριν καιρό και το είχε ξεπεράσει εντελώς έχοντας και πιστοποιητικό νόσησης. Νοσηλεύτηκε για άλλη αιτία και έφυγε άδικα εξαιτίας ενός σάπιου συστήματος υγείας και των πρωτοκόλλων του. Αν και για μένα η απώλεια του πατέρα μου είναι ίδια, άσχετα με την αιτία δε θα παίξει κανένα δημοσιογραφικό τσιράκι του συστήματος παιχνίδια στη μνήμη του πατέρα μου. Αυτό λέγεται προσβολή νεκρού…

Ξαναλέω όσον αφορά τον δικό μου πατέρα δε θα το δεχτώ. Την αιτία θανάτου και το πιστοποιητικό το ξέρει και το έχει στα χέρια της μόνο η οικογένεια και κανείς άλλος και σίγουρα μόνο εμείς! Αντίο πατέρα…».

Ξέσπασε ο αδερφός της Ηλιάδη για τον θάνατο του πατέρα τους