Μαζαρί για τις "αιχμηρές" δηλώσεις του Μπράτη που προκάλεσαν - «Ήταν δύο εβδομάδες άυπνος»

«Καταλαβαίνω ότι εκείνη τη στιγμή, ο μισός του εγκέφαλος δεν λειτουργούσε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαζαρί για τις

Το πρωί της Τετάρτης 5/1 η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day». Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα καθώς αναφέρθηκε και για τις "αιχμηρές" δηλώσεις που είχε κάνει ο Άγγελος Μπράτης πριν από λίγο καιρό αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια».

Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Ο Άγγελος από τα Τζουμέρκα και ο Άγγελος που ξέρω εγώ ο οποίος ντύνει τη μαμά του και τις φίλες του από το χωριό, δεν ήταν αληθινή η δήλωσή του. Ο Άγγελος όταν έκανε την δήλωση ήταν άυπνος δύο εβδομάδες γιατί σχεδίαζε την κολεξιόν που είδατε να φορούν τα παιδιά στον τελικό του GNTM.

Καταλαβαίνω ότι εκείνη τη στιγμή, ο μισός του εγκέφαλος δεν λειτουργούσε, ήταν δύο εβδομάδες άυπνος, οπότε δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον άνθρωπο από μία άστοχη δήλωση, χωρίς να ξέρεις τι έχει προηγηθεί».

Η άγνωστη μάχη της Ζενεβιέβ Μαζαρί - «Έχω χάσει το 80% των μαλλιών μου»

Το πρωί της Δευτέρας (22/11), η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την έκανε να χάσει το 80% των μαλλιών της.

Στη συνέντευξή της, η γνωστή art director αναφέρθηκε και στην απόφαση της Βίκυς Καγιά να αποχωρήσει από το GNTM, ξεκαθαρίζοντας πως μόλις το έμαθε έπαθε ένα μικρό σοκ.

«Το 80% των μαλλιών μου τα έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου. Είχα πρόβλημα με τον θυροειδή μου από πολύ πιτσιρίκι. Πριν ξεκινήσει η πανδημία οι όζοι που είχα ήταν και πολλοί και ο ένας ήταν σε μέγεθος μπαλάκι του γκολφ.. Είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν και οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγας.

Μου είπε και ο γιατρός μου ότι το να γίνει καρκίνος ήταν ένα χιλιοστό, στο μέγεθος που είχαμε φτάσει παίζαμε με ζάρια.

Υπάρχει μια τεράστια ταλαιπωρία γιατί αυτό που λένε και οι γιατροί "όταν θα τον αφαιρέσεις αλλάζει το 70% της ζωής σου". Εγώ αυτό που έπαθα ήταν να χάσω τα μαλλιά μου και φοράω προσθετικά. Το άλλο που έγινε και με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα. Μου κάνουν ενέσεις κορτιζόνης στα γυρίσματα του GNTM. Κάθε φορά αλλάζει το σώμα μου, έχω γίνει λίγο σαν μπαλόνι. Στο GNTM δεν μπορούν να με βάψουν με οτιδήποτε, θέλει ειδικά πράγματα.

Αν τα καταφέρω θέλω να γεράσω. Αυτό θέλω. Θέλω να γεράσω. Η μητέρα μου έφυγε από καρκίνο», είπε μεταξύ άλλων.