Έξαλλος ο Μπιμπίλας με τον Χατζηαγγελάκη: «Πόσο βλαξ μπορεί να είναι κάποιος»

«Δηλαδή, το έκανε για να κάνει διαφήμιση στο θέατρο; Δυσφήμιση είναι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Μπιμπίλας με τον Χατζηαγγελάκη: «Πόσο βλαξ μπορεί να είναι κάποιος»

Ο κακός "χαμός" έχει δημιουργηθεί στον χώρο του θεάτρου με αφορμή την φάρσα που έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης καθώς προκλήθηκαν σφοδρές αντιδράσεις. Μάλιστα, ανάμεσα στα άτομα που τοποθετήθηκαν δημόσια για το τι συνέβη ήταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη

«Εμείς οι ηθοποιοί, με όλα αυτά που τραβάμε, μάλλον έχουμε τρελαθεί. Άλλοι φεύγουν για να πάνε στα reality, άλλοι αρρωσταίνουν, δεν το λένε και συμμετέχουν σε παραστάσεις και κολλάνε οι άλλοι δίπλα τους, άλλοι κάνουν ηλίθιες φάρσες. Αυτό το πράγμα δεν έχει και προηγούμενο.

Πόσο βλαξ μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει φάρσα στο ίδιο θέατρο που παίζει; Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Δηλαδή, το έκανε για να κάνει διαφήμιση στο θέατρο; Δυσφήμιση είναι. Στον εαυτό του; Πάλι δυσφήμιση είναι.

Το έκανε για να σπάει πλάκα; Ε, τότε είναι βλαξ. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά, αλλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που ένας ηθοποιός έκανε εις βάρος του θεάτρου που παίζει πλάκα. Νομίζω ότι είναι και αδίκημα αυτό»

Τώρα τελευταία μένω άναυδος από όλα αυτά που κάνουν οι ηθοποιοί. Μάλλον μας έχει πειράξει όλο αυτό που τραβάμε και μας έχει έρθει τρέλα στο κεφάλι κατευθείαν».

Φωτογραφία ντοκουμέντο - Η στιγμή που η αστυνομία φτάνει στο θέατρο λόγω του Χατζηαγγελάκη

Χαμός επικράτησε πριν λίγες ημέρες στο θέατρο στο οποίο εργάζεται ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, έπειτα από μια φάρσα που έκανε. Ο ηθοποιός τηλεφώνησε την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ταμείο για να κάνει φάρσα για βόμβα, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσουν οι Αρχές.

Όταν συνειδητοποίησε τον χαμό που προκλήθηκε έσπευσε να διορθώσει την κατάσταση, ωστόσο έπρεπε να ακολουθήσει τους νόμους και έτσι πέρασε την Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο.

Το Πρωινό παρουσίασε φωτογραφία - ντοκουμέντο από τη στιγμή που η αστυνομία έφτασε στο θέατρο Ακάδημος, μετά το τηλεφώνημα για βόμβα. Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας.