Μαρία Μπακοδήμου: Η άκρως τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της, Άρη

«Σε αγαπάω πιο πολύ από όσο λέει αυτή η λέξη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: Η άκρως τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της, Άρη

Η σημερινή ημέρα για την Μαρία Μπακοδήμου και τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο είναι άκρως ιδιαίτερη καθώς έχει τα γενέθλιά του. Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης γίνεται 20 χρονών και όπως είναι λογικό οι ευχές στα social media είναι πολλές μιας και θέλησαν να του ευχηθούν.

Έτσι, η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες φωτογραφία του Άρη με αφορμή τα γενέθλιά του.

Μάλιστα, στην πρώτη τον βλέπουμε σε παιδική ηλικία ενώ στη δεύτερη τον βλέπουμε πως είναι σήμερα. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό "έσκασαν" πολύ ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο της γιο.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου

«Κι έτσι με ένα φφφσσσττ περάσανε είκοσι χρόνια. Και το κερασάκι μου έγινε άντρας. Χρόνια πολλά γιε μου. Να έχεις μια υπέροχη, μεγάλη, γεμάτη εμπειρίες ζωή. Σε αγαπάω πιο πολύ από όσο λέει αυτή η λέξη».

"Τρέλανε" κόσμο το μίνι φτερωτό φόρεμα της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US - Έβγαζε...μάτι το μπούστο

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξει πολλές φορές με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Όπως για παράδειγμα στον τελικό του J2US, όπου τους "τρέλανε" όλους με το μίνι φτερωτό φόρεμα που επέλεξε.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και κριτής του show φόρεσε ένα αστραφτερό, σε ασημί απόχρωση φόρεμα με πολύ βαθύ και πλούσιο vτεκολτέ, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν και ειδικά από το twitter.

Η Μαρία Μπακοδήμου συνδύασε το φόρεμα της με ασημί πέδιλα.

Η εμφάνιση της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US