Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Σταμάτης Μαλέλης

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Σταμάτης Μαλέλης

Τα κρούσματα κορωνοίού έχουν αυξηθεί ραγδαία στην Ελλάδα καθώς ολοένα και περισσότερα άτομα ανακοινώνουν πως διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό. Ανάμεσά τους και ο Σταμάτης Μαλέλης ο οποίος μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, αποκάλυψε το απόγευμα της Τετάρτης 5/1 ότι είναι θετικός.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά: «Το πρωί δέχθηκα και επίσημα την επίσκεψη του κορωνοϊού. Επειδή δεν στερούμαι και άλλων νοσημάτων και όπως πάντα είμαι στις ομάδες… υψηλού κινδύνου, θα δώσω ακόμη μια μάχη. «Τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπας, τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις…».

Η ανάρτηση του Σταμάτη Μαλέλη

Η ανάρτηση του Σταμάτη Μαλέλη

Ο Σταμάτης Μαλέλης "άδειασε" δημόσια τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο - "Δεν μετάνιωσα που τον απέλυσα"

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε το πρωί της Κυριακής (19/9) ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο ίδιος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος πριν μερικές μέρες κατακεραύνωσε την Τζούλια Νόβα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τίνισε πως δεν έχει μετανιώσει για την απόλυση στην οποία προχώρησε προς τον δημοσιογράφο στον ΣΚΑΪ, πριν από αρκετά χρόνια.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

«Βεβαίως και υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι νομίζω ότι δεν άξιζαν να βρίσκονται στην τηλεόραση και φάνηκε αυτό στην πορεία. Έχω βγάλει δημοσιογράφους οι οποίοι ήταν δόκιμοι, τους έδωσα ευκαιρία, τους βοήθησα και μετά μπορεί να μου έκαναν κακή κριτική. Εγώ δέχομαι την κριτική από όλους αλλά μου έκαναν χυδαία κριτική.

Δεν μετάνιωσα που απέλυσα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο από το κανάλι, κάθε άλλο, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχω πολύ μεγάλη ευαισθησία σε θέματα ρατσισμού. Αυτή η κίνηση που έκανε, λοιπόν, ήταν ρατσιστική. Δηλαδή θύμωσα πολύ! Θύμωσα! Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν βουλευτής μας, αλλά και οποιοσδήποτε, να δημοσιεύει τα ονόματα των μαθητών νηπιαγωγείου; Είναι δυνατόν ποτέ; Δηλαδή εγώ σοκαρίστηκα όταν το είδα.

Καμαρώνω πάρα πολύ που επέστρεψα στο MEGA γιατί όταν πρωτοήρθα εδώ ήταν μπετά. Δεν υπήρχε τίποτα… Ούτε τα γραφεία, ούτε τα στούντιο… Προχωρούσαμε πάνω από τα χώματα. Δεν υπήρχε τίποτα και αυτό έγινε ένα κανάλι με τρελή χαρά και τώρα είναι πρώτο».