Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτρια του The Bachelor - Είχε σοβαρό τροχαίο

Το πρώτο μήνυμά της μέσα από το δωμάτιο της κλινικής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτρια του The Bachelor - Είχε σοβαρό τροχαίο

Εξαιρετικά δύσκολες ώρες βιώνει μία από τις φιναλίστ του πρώτου κύκλου του The Bachelor, η οποία είχε ένα σοβαρό τροχαίο, το οποίο την οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Ο λόγος για τη Ραφαέλα, η οποία έφτασε πολύ κοντά στον τελικό, δεν κατάφερε ωστόσο να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, και πλέον η εμφάνισή της δεν έχει καμία σχέση με αυτή που γνωρίσαμε στο παιχνίδι.

Το LifeNewscy.com επικοινώνησε μαζί της και αποκάλυψε πως ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα χθες, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της μετά τη δουλειά της. Σύμφωνα με όσα μας ανέφερε, το ατύχημα ήταν σοβαρό και έσπασε το στέρνο της, με αποτέλεσμα μετά τη νοσηλεία της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, να χρειαστεί δύο μήνες για ανάρρωση.

The Bachelor Ραφαέλα

Η ανάρτηση της Ραφαέλας του The Bachelor μετά το τροχαίο

Η ίδια μάλιστα, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έστειλε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα προς όλους τους οδηγούς.

«Η ζώνη σώζει ζωές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ραφαέλα Γεωργίου τροχαίο

Αυτό είναι το βιογραφικό της Ραφαέλας του Bachelor

Η Ραφαέλα είναι 20 χρονών και είναι από την Κύπρο. Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είχε πει για το παιχνίδι “Είμαι η Ραφαέλα, είμαι από την Κύπρο, ασχολούμαι με το μόντελινγκ και το Mai Tai”. “Τον bachelor τον φαντάζομαι καλογυμνασμένο, όμορφο και να είναι τζέντλεμαν”.

“Θέλω να ερωτευτώ, θέλω να ρισκάρω, θέλω να κάνω τον εαυτό μου να φτάσει σε σημεία που ίσως δε το γνώριζε”. “Θέλω το πρώτο ραντεβού να είναι χαλαρό και πάνω από όλα ρομαντικό”. “Δε φοβάμαι τον ανταγωνισμό, σίγουρα η κάθε κοπέλα έχει τον δικό της χαρακτήρα, άλλα εγώ έχω τη δική μου αυτοπεποίθηση και το δικό μου χαρακτήρα”.

Πριν τον συναντήσει είχε δηλώσει: “Έχω τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση που δε νομίζω να χρειαστεί να κάνω κάτι ιδιαίτερο τρομερά διαφορετικό για να τον κερδίσω”. “Είμαι η Ραφαέλα, κατάγομαι από την Κύπρο, είμαι 20 χρονών και ασχολούμαι με το μόντελινγκ”. “Σαν χαρακτήρας είμαι λίγο παράξενος τύπος, κάνω πλάκες πολλές, είμαι ευαίσθητη και στις σχέσεις μου είμαι πολύ ρομαντική και ερωτιάρα”.

“Μου αρέσουν πολύ τα σπορ, έχω αδυναμία στις πολεμικές τέχνες συγκεκριμένα στο Mai Tai. Το Mai Tai μου έκανε να ανακαλύψω στον εαυτό μου ότι είμαι πιο δυναμική και με ηρεμεί πάρα πολύ”. Τέλος είπε: “Δεν έχω κάνει τόσο ταξίδι από την Κύπρο για να φύγω single, θα φύγω μαζί του”.