Θρήνος για τον Αργύρη Ξάφη

Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Αργύρη Ξάφη

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Φούλη Μπουντούρογλου, δύσκολες ώρες περνάει και ο ηθοποιός Αργύρης Ξάφης, καθώς έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος του πατέρας. Ο ηθοποιός, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο νοσοκομείο, στην οποία βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του και του κρατά σφιχτά το χέρι.

Αρκετοί ήταν οι συνάδελφοί του από τον καλλιτεχνικό χώρο που θέλησαν να τον συλλυπηθούν. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Μελέτης Ηλίας, η Σοφία Παυλίδου και πολλοί άλλοι.

Η ανάρτηση του Αργύρη Ξάφη μετά τον χαμό του πατέρα του

«Καλό ταξίδι πουλάκι μου! Μπαμπά μου», έγραψε στην συγκινητική του ανάρτηση ο ηθοποιός.

Εφυγε από την ζωή ο πατέρας του Αργύρη Ξάφη.

Ποιός είναι ο Αργύρης Ξάφης;

  • Ο Αργύρης Ξάφης γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1976 στο Περιστέρι Αττικής, όπου και μεγάλωσε.
  • Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου.
  • Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, κυρίως του Εθνικού Θεάτρου και του θεάτρου του Νότου, καθώς και σε κινηματογραφικές ταινίες.
  • Το 2001 τιμήθηκε με το βραβείο Χορν για τον ρόλο του στην θεατρική παράσταση «Το στρίψιμο της Βίδας». Έχει λάβει εξαιρετικές. κριτικές για πολλές θεατρικές παραστάσεις του.
  • Το 2011 βραβεύθηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου με το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία "Απ' τα κόκαλα βγαλμένα".
  • Κατοικεί στους Αμπελόκηπους.