Κόλαφος ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά του Σπύρου Χατζηαγγελάκη - «Κάποιοι ζητάνε να τιμωρηθεί...»

Οι νέες δηλώσεις του ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κόλαφος ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά του Σπύρου Χατζηαγγελάκη - «Κάποιοι ζητάνε να τιμωρηθεί...»

Πολύ θυμωμένος εξακολουθεί να είναι ακόμα ο Σπύρος Μπιμπίλας, μετά την φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη που έχει προκαλέσει σάλο στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης 06/01 και θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου για το περιστατικό.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά του Χατζηαγγελάκη

«Είναι ένα απαράδεκτο γεγονός. Κάποιοι ζητάνε να τιμωρηθεί. Εγώ δεν λέω να τιμωρηθεί ο άνθρωπος, έκανε μια βλακεία. Όμως, τέτοια φαινόμενα δεν τιμούν γενικά το θέατρο και θα παρακαλούσα πάρα πολύ να μην επαναληφθεί -γιατί άκουσα κάπου ότι το έχει ξανακάνει σε άλλο θέατρο», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας φανερά ενοχλημένος.

Ενώ πρόσθεσε: «Τέτοιου είδους πλάκες σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, όταν άδειασε το θέατρο και έφυγαν οι θεατές, είναι απαράδεκτες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Έξαλλος και ο Γιώργος Λιάγκας με τον ηθοποιό

Στον Σπύρο Χατζηαγγελάκη αναφέρθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει την πράξη του ηθοποιού. Υπενθυμίζουμε πως ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας εξαιτίας μιας φάρσας που αποφάσισε να κάνει μαζί με τον θίασο της θεατρικής παράστασης που συμμετέχει.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μέσα από μια σειρά αναρτήσεων, μάλιστα, θέλησε να απολογηθεί και να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την κατάσταση που δημιουργήθηκε και τον οδήγησε στα κρατιτήρια.

Σχολιάζοντας το θέμα στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Σε ένα θέατρο σέβεσαι και τον ταξιθέτη, από εκεί φαίνεται και ο πολιτισμός. Δεν μπορείς να παίρνεις τον ταλαίπωρο τον ταμία που κάνει ο άνθρωπος τη δουλειά του παραμονή Πρωτοχρονιάς και να του λες έλα μας έβαλαν βόμβα και να είστε πάνω στο καμαρίνι δυο τρεις -μην τους χαρακτηρίσω- και να λένε χαχαχα κοροϊδέψαμε τον ταμία. Και κομπάζανε στο καμαρίνι ότι κορόιδεψαν τον ταλαίπωρο τον ταμία. Τι να πω τώρα»;

Ενώ πρόσθεσε: «Βρίζουμε την παλαιά γενιά και τα κουσούρια της. Αυτός είναι ένας πολύ μοντέρνος άνθρωπος και ανήκει στη νέα γενιά που φέρει έναν διαφορετικό αέρα πολιτισμού υποτίθεται. Αυτές οι φάρσες ανήκουν σε μια άλλη εποχή»