Δύσκολες ώρες για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Μάνος Νιφλής, ο σύζυγος της Ελισάβετ Μουτάφη, -η οποία είχε πρόσφατα κι ένα ατύχημα- με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε καραντίνα για 7η μέρα σήμερα (6/1).

Οι δηλώσεις του Μάνου Νιφλή για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για την κατάσταση της υγείας του: «Είμαι στην 7η μέρα καραντίνας, έχω ακόμη μπούκωμα. Ευτυχώς έχω μείνει μόνο σε αυτό με έναν ελαφρύ πονοκέφαλο. Ξεκίνησε με μία κόπωση, όπου για λόγους προληπτικούς ξεκίνησα να κάνω rapid test. Είχα κάνει τρία rapid τεστ αρνητικά και το μοριακό βγήκε θετικό.

Ακολούθησα το πρωτόκολλο που λέει να μείνεις πέντε μέρες σε καραντίνα και πολύ σωστά, την 6η μέρα και πριν βγω από το σπίτι, πήγα να κάνω ακόμη έναν μοριακό έλεγχο. Μου προκάλεσε εντύπωση ότι είχα ακόμη υψηλό ιικό φορτίο, δηλαδή είμαι στο 24 και αναρωτήθηκα αν είναι ασφαλές να βγω έξω. Φυσικά και δεν είναι. Είμαι εμβολιασμένος» κατέληξε ο Μάνος Νιφλής.

Η εξομολόγηση της Ελισάβετ Μουτάφη για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

Την δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό πέρασε η Ελισάβετ Μουτάφη πριν από μερικές εβδομάδες. Η ηθοποιός βρέθηκε θετική στον ιό, με αποτέλεσμα να μείνει σε καραντίνα με ελαφριά ωστόσο συμπτώματα.

« Ήμουν από τους τυχερούς που πέρασα πολύ ελαφριά. Έχω όμως χάσει πολλούς κοντινούς μου ανθρώπους από Covid.Μακάρι να είχαμε τον χρόνο να πειστούν όλοι να εμβολιαστούν. Να μην χρειαζόντουσαν μέτρα του τύπου θα μπαίνουν αυτοί και όχι οι άλλοι. Σε κανέναν μας δεν αρέσει αυτό», είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες σε εκπομπή του OPEN.

Πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό 7 Μέρες Tv με αφορμή το νέο καθημερινό σίριαλ του MEGA, «Το αύριο μας ανήκει» έκανε εξομολογήσεις για τα όσα βίωσε πριν από λίγους μήνες με τον κορωνοϊό.

«Επειδή πήγαινε στην Κύπρο και έκανα κάθε εβδομάδα μοριακό τεστ, ήταν κάτι που το έλεγχα συνέχεια. Δεν με σόκαρε. Το πέρασα, όπως είπες, ελαφριά. Ήμουν πολύ τυχερή. Ήταν λίγο άγριο, γιατί δεν το έχουμε ξαναζήσει. Προσπαθούσα να λέω στον εαυτό μου ότι όλα είναι καλά».