Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Το δημόσιο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν στο πλευρό του

Οι άνθρωποι που τον στήριξαν

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Το δημόσιο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν στο πλευρό του

Ξέσπασμα έχει προκληθεί στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την είδηση ότι ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης πέρασε μια νύχτα στο κρατητήριο όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσα από τα social media που διαχειρίζεται εξαιτίας μιας φάρσας που έκανε για τοποθέτηση βόμβας στο θέατρο όπου εργάζεται.

Μετά από την δημόσια συγνώμη του ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου αποφάσισε να ευχαριστήσει έναν προς ένα όλους όσους τον στήριξαν.

Το δημόσιο ευχαριστώ του Σπύρου Χατζηαγγελάκη στους συναδέλφους του

Μέσω των instastories, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έγραψε ένα μήνυμα για τους συναδέλφους του στην θεατρική παράσταση που συμπρωταγωνιστεί. Αναλυτικά η ανάρτηση του ηθοποιού: «Οφείλω ένα δημόσιο τεράστιο ευχαριστώ σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Σε έναν προς έναν. Αρχικά γιατί είναι γλύκες.

Στον Αντώνη Καρυστινό γιατί σαν άλλος Φίλιπ (όποιος έχει δει την παράσταση ξέρει) έφτασε τρέχοντας στο τμήμα να είναι δίπλα μου. Στη Τζωρτζίνα Λιώση η οποία μου έφερε πράγματα και έμεινε μέχρι τέλους και μετά έτρεξε σπίτι μου να αναλάβει την Όλιβ. Στη Χρύσα Μιχαλοπούλου η οποία έκανε τηλεφωνήματα σε ανθρώπους που έγραφαν ότι τους κατέβαινε. Στον Σταύρο Καλλιγά που εκείνο το δευτερόλεπτο δεν ήταν παρών αλλά προσέφερε απλόχερα τη στήριξή του. Στον Μιχάλη Ψαλίδα που είναι αδερφός παντοτινός»,

Κλείνοντας είπε: «Όλα τα παραπάνω δεν είναι καθόλου αυτονόητα. Αυτοί είναι οι Άθικτοι. Πάνω αλλά κυρίως κάτω από τη σκηνή».

Το ευχαριστώ του Σπ. Χατζηαγγελάκη στους συναδέλφους του

Οι δηλώσεις του ηθοποιού μετά την φάρσα

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης πέρασε μια εντελώς διαφορετικά Πρωτοχρονιά, καθώς την πέρασε στο κρατητήριο. Αφορμή στάθηκα η φάρσα που έκανε στο θέατρο στο οποίο εμφανίζεται, όταν κάλεσε στο ταμείο και έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας. Ο υπάλληλος λοιπόν, ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές και επικράτησε χαμός, αφού το κτήριο χρειάστηκε να εκκενωθεί.

Τότε ο ηθοποιός έσπευσε να ενημερώσει τους αστυνομικούς που είχαν φτάσει έξω από το θέατρο. Ωστόσο, έπρεπε να ακολουθηθούν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες, δηλαδή να οδηγηθεί στο τμήμα.

Χθες λοιπόν, η κάμερα του Happy Day βρέθηκαν στο θέατρο και συνάντησαν τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, όπου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Μέσα στην καθημερινότητα μας, όλοι, λίγο ή πολύ κάνουμε κάποιες πλάκες. ‘Άλλες φορές επιτυχημένες, άλλες φορές αποτυχημένες. Η πλάκα κρίνεται από τον αποδέκτη και από το αποτέλεσμα. ‘Όταν η πλάκα ξεφεύγει από τα στενά όρια του κύκλου του ανθρώπου που την κάνεις και καλείται η αστυνομία, σταματάει να είναι πλάκα και είναι σοβαρό. Γι’ αυτό ακολουθήθηκαν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες. Να διευκρινίσω ότι το τηλεφώνημα δεν έγινε προς την αστυνομία και για αυτό βγήκα και αμέσως να τους ενημερώσω. Πέρασα μια ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά», είπε.

Στη συνέχεια στις κάμερες μίλησε και ο συνάδεδρφο του ηθοποιού, Σταύρο Καλλίγα, ο οποίος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την υπόθεση λέγοντάς: «Δεν έκανα καμία φάρσα εγώ. Δεν ήξερα κάτι. Ανησύχησα, αλλά λύθηκε γρήγορα».