Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν μας αρέσει η τηλεόραση...»

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν μας αρέσει η τηλεόραση...»

Στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια «Δυνατά» θα βρεθεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και θα δώσει μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη για όλους και για όλα. Ο παρουσιαστής που φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και στο Mega, θα μιλήσει για την τηλεόραση και την επαγγελματική του καριέρα που σχετίζεται με αυτήν.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την πορεία του στον χώρο της τηλεόρασης

«Έχω περάσει από δύσκολα μονοπάτια. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου, δεν μου άρεσε η τηλεόραση που έκανα και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να διορθώνεσαι και να κοιτάς μπροστά, να τα κάνεις τα πράγματα καλύτερα» θα πει αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και θα προσθέσει:

«Είμαστε εμείς που έχουμε τη ζωή, την τηλεόραση, τη δουλειά μας, την οικογένειά μας, τους ανθρώπους που φέρνουμε στον κόσμο στο στενό περιβάλλον μας, οπότε είναι η δική μας ευχέρεια να αλλάξουμε τα πράγματα, όχι να τα αφήσουμε να τα αλλάξουν άλλοι. Εμείς θα τα αλλάξουμε. Δεν μας αρέσει η τηλεόραση, θα κάνουμε άλλη τηλεόραση».

Οι δηλώσεις του γνωστού παρουσιαστή για την προσωπική του ζωή

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής (19/11) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του καθώς και στον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, εξήγησε πως μέσα σε δύο χρόνια άλλαξε όλη του η ζωή. Κάθε φορά που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρεται στην απώλεια των γονιών του συγκινείται, ενώ έχει δείξει πως είναι άνετος να μιλάει για τον χωρισμό του με την Ιλένια μιας και οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις.

«Το 2019 έχασα και τους δυο γονείς μου μέσα σε 6 μήνες και χώρισα. Τα τελευταία 2 χρονιά τα έχω αλλάξει όλα στη ζωή μου. Χώρισα, μετακόμισα, άλλαξα δυο δουλειές, μέσα σε δύο χρόνια άλλαξα τα πάντα. Για τους γονείς μου είναι ένα «δωμάτιο» που δεν έχω μπει ακόμη. Είναι από δειλία. Δεν έχω κοιτάξει στα ματιά αυτό που συνέβη τότε. Τώρα μου λείπουν πολύ οι γονείς μου, η μαμά μου θα χαιρόταν να με δει να δουλεύω με την Ελένη Μενεγάκη.

Δεν είναι στη φύση μου να είμαι μονός μου, μου αρέσει η συντροφικότητα. Θα ήθελα να έχω ένα παιδί και να κάνω μια οικογένεια, αλλά αν δεν βγει δεν θα πιέσω ούτε εμένα ούτε τον άλλον άνθρωπο.

Με την Ιλένια ήμασταν 5 χρονιά μαζί και τελευταία 3 συγκατοικούσαμε. Την αγαπώ πολύ, την εκτιμώ, είναι ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος. Για κάποιον λόγο δεν έγινε, δεν είναι κλισέ αυτό είναι καλό και για τους δύο. Κρατάμε επαφές με την Ιλένια, θέλαμε λίγο το χρόνο μας, από εάν σημείο και μετά αποκαταστήσαμε την σχέση μας. Στην αρχή υπήρχαν κάποιες προστριβές, νεύρα, κάποια απωθημένα, λίγο θέλεις τον χρόνο σου. Ενίοτε φιλοξενεί τον Κούπερ. Είναι ένας από τους ανθρώπους που θέλω να προσέχω και να προστατεύω πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.