Στο νοσοκομείο η Διονυσία Κουκίου

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο νοσοκομείο η Διονυσία Κουκίου

Στο νοσοκομείο βρίσκεται σήμερα (6/1) ανήμερα των Φώτων η Διονυσία Κουκίου, η οποία γνωστοποιήσε την δυσάρεστη αυτή είδηση μέσα από μια ανάρτηση που έκανε.

Συγκεκριμένα, η πρώην Σταρ Ελλάς που πρόσφατα έπεσε θύμα ληστείας, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία όπου βρίσκεται ξαπλωμένη σε κρεβάτι νοσοκομείου και έχει ορό στο χέρι της.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος εισαγωγής της στο νοσοκομείο.

Η φωτογραφία της Κουκίου μέσα από το νοσοκομείο

 Στο νοσοκομείο η Διονυσία Κουκίου

Οι δηλώσεις της λίγο μετά την ληστεία που δέχθηκε

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/11 η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσίου Κουκίου επέστρεψε και πάλι στο σπίτι της στην Γλυφάδα, ύστερα από την συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε μετά από τον τρόμο που έζησε στα χέρια τριών ληστών.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε πως βγήκε από το σπίτι της, περίπου στις 6.30 με 7.00 το πρωί χθες για να πάει στο κατάστημα που διατηρεί. Όταν έφτασε στο αυτοκίνητό της ένας άνδρας βρέθηκε ξαφνικά πίσω της και πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε ότι κοντά ήταν και άλλοι δύο συνεργοί του. Ο ληστής την απείλησε και άρχισε να της λέει: «Μη φωνάξεις, θα σε σφάξω».

Δεν ήξερα τι ήθελε. Να με ληστέψει, να με σκοτώσει, να με βιάσει. Οι ληστές της ζήτησαν την τσάντα και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου, τα οποία όπως λέει έδωσε αμέσως χωρίς να αντισταθεί, ενώ είχε παραλύσει από τον φόβο.

Ημουν μια γυναίκα μόνη, με τρεις άνδρες να με απειλούν, Με έβαλαν να ξεκλειδώσω την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα. Είχα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, γιατί επρόκειτο να πληρώσω μισθούς».