Νικολέττα Βλαβιανού: «Ο Παύλος Χαϊκάλης ένιωθε πάρα πολύ προδομένος μετά τις καταγγελίες»

«Πέσανε όλοι πάνω του...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νικολέττα Βλαβιανού: «Ο Παύλος Χαϊκάλης ένιωθε πάρα πολύ προδομένος μετά τις καταγγελίες»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (6/1) η Νικολέτα Βλαβιανού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία και την φιλία της με τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετική καριέρα.

Οι δηλώσεις της Βλαβιανού για τον Χαϊκάλη

«Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να συνεχίζει τη ζωή του. Εδώ πέρα δεν έχουμε κάτι, δεν έχει πάει στον εισαγγελέα. Έχουμε να μιλήσει περίπου τρεις μήνες. Μετά τις καταγγελίες, ένιωθε πάρα πολύ προδομένος από κάποιους ανθρώπους και ένιωθε ότι είναι αδικημένος γιατί πέσανε όλοι πάνω του.

Σε αυτό έχει ένα δίκιο όπως και με την περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη, δεν μπορεί να μπαίνουν όλοι σε ένα τσουβάλι.

Ήταν μια έκρηξη όλο αυτό το πράγμα. Ποιος το περίμενε…Δεν γνώριζα τίποτα ούτε για τον Παύλο. Ο Παύλος μου φέρθηκε πολύ όμορφα σε αυτή την δουλειά. Βέβαια όταν τα άκουσα είπα: “Τι έγινε τώρα εδώ; Πώς συνέβη τώρα αυτό;”» είπε η Νικολέτα Βλαβιανού.

Οι δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Τα πράγματα είχαν φτάσει σε πολύ οριακά σημεία. Δεν είναι ότι οι άνθρωποι δεν μιλούσαν, μιλούσαν από πολύ παλιά. Δεν υπήρχαν αυτιά να ακούσουν. Όλα τα θέματα αυτά στηρίζονται στην ανοχή των ανωτέρων».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχαμε πολύ καλές σχέσεις όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας. Μετά έγινε μια μεγάλη παύση κάπου στα 18 χρόνια που δεν… κολλούσαμε. Ήταν ένας δύσκολος συνεργάτης.

Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στην πρώτη μου δουλειά, απλά εγώ ήμουν λίγο τσαμπουκάς. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια στην οποία και δούλευα από πολύ μικρή και έτσι ήξερα να προφυλάσσομαι».