Μαίρη Συνατσάκη: Το πρώτο αδημοσίευτο βίντεο με τον Ίαν Στρατή

Τα κοινά στιγμιότυπα του ζευγαριού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Το πρώτο αδημοσίευτο βίντεο με τον Ίαν Στρατή

Λίγος καιρός έχει περάσει από την ημέρα που η Μαίρη Συναντσάκη ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο την συγκατοίκηση της με τον Ίαν Στρατή. To ζευγάρι, που συμπρωταγωνιστεί μαζί στο θέατρο και πιο συγκεκριμένα στο μιούζικαλ «Hair», είναι μαζί λίγο παραπάνω από ένα χρόνο. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, με την Μαίρη Συνατσάκη να δημοσιεύει πιο συχνά φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές μαζί.

Οι αδημοσίευτες στιγμές της Μαίρη Συνατσάκη στο πλευρό του Ίαν Στρατή

Η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Τετάρτης έκανε ένα διαφορετικό Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ζήτησε από τους διαδικτυακούς ακόλουθους να της δίνουν συγκεκριμένες ημερομηνίες και εκείνη να ανεβάζει φωτογραφίες ή βίντεο από την συγκεκριμένη ημερομηνία. Η γνωστή επιχειρηματίας και YouTuber δημοσίευσε μια φωτογραφία από την περσινή Πρωτοχρονιά, όπου τη βλέπουμε ανάμεσα σε άλλους να ποζάρει με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

Μαίρη Συνατσάκη και Ιαν Στρατής ποζάρουν μαζί.

Σε επόμενη ερώτηση που της έγινε, η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε και ένα βίντεο με τον αγαπημένο της από την εποχή που ο τραγουδιστής ήταν στο Your Face Sounds Familiar.

Αυτή είναι η φωτογραφία Συνατσάκη - Στρατή

Η Μαίρη Συνατσάκη ζει έναν όμορφο έρωτα στο πλευρό του Ίαν Στρατή και δεν το κρύβει, παρόλο που προσπαθεί όσο μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η νέα κοινή φωτογραφία τους που δημοσίευσε λοιπόν, το αποδεικνύει.

Θέλοντας να αποχαιρετήσει το 2021, μετά τα γενέθλια της με τις 2 τούρτες υπερπαραγωγή, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία τους όπου πόζαραν αγκαλιά με τις πιτζάμες τους, στο νέο τους σπίτι.

«Τόσες μετακομίσεις σε τούτη την ζωή για να μου μάθει το 2021 ότι το σπίτι που με χώρεσε ολόκληρη και με έκανε να νιώθω ασφαλής… είσαι εσύ, να έχει το 2022 ένα ζεστό «σπίτι» για ολ@ σας. Ο,τι κι αν σημαίνει, ο,τι κι αν συμβολίζει. Ο,τι κι αν χρειάζεστε, να βρεθεί την καινούργια χρονιά, εύκολα στο δρόμο σας αγαπημένοι μου άνθρωπο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.