Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιού του!

Είναι ίδιοι!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιού του!

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φυρού έγιναν γονείς. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης που έχει κάνει τεράστια επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από τον ιδιαίτερο τρόπο που έχει να σχολιάζει διάφορα θέματα της επικαιρότητας, έχει φτάσει τους 1 εκατομμύριο ακόλουθους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός influencer και YouTuber ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητά του ως νέος μπαμπάς, χωρίς, όμως, να δείχνει το πρόσωπο του γιού του.

Για πρώτη φορά βλέπουμε τον γιό του Αλέξανδρου Κοψιάλη

Με αφορμή τη νέα χρονιά και θέλοντας να ευχηθεί δημόσια σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κοινοποίησε για πρώτη φορά μια φωτογραφία εκείνου και του γιού του, όπου ποζάρουν αγκαλιά όντας παρόμοια ντυμένοι. Όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την ομοιότητα του μικρού Κωνσταντίνου με τον μπαμπά του.

«Αρνητής Test DNA! Καλή Πρωτοχρονιά από εμάς, σε όλους, με υγεία και τύχη! Και κάπου εδώ να πω το πιο ΜΕΓΑΛΟ και ΑΛΗΘΙΝΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στην ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ που μας ευλόγησε με αυτό εδώ το πλασματάκι!" έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Η πρόταση γάμου στην Σοφία Φυρού

Τις ζωές τους για πάντα πρόκειται να ενώσουν, η Σοφία Φυρού και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η πρόταση γάμου έγινε, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Την αποκάλυψη έκανε το ζευγάρι με μια ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, η μέλλουσα μανούλα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία, όπου πόζαραν σε μια πολύ τρυφερή στιγμή και έδειχναν το μονόπετρο.Αλέξανδρος Κοψιάλης Σοφία Φυρού παντρεύονται