Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτη του Masterchef - Διαγνώσθηκε με κορωνοϊό το ενός έτους μωρό του

Νοσηλεύτηκε για 9 μέρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτη του Masterchef - Διαγνώσθηκε με κορωνοϊό το ενός έτους μωρό του

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/1) ο Σελίμ Σελτζούκ. Ο πρώην παίκτης του Masterchef (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα ο έκτος κύκλος) αποκάλυψε μεταξύ άλλων την περιπέτεια υγεία που πέρασε το ενός έτους μωρό του, καθώς νοσηλεύτηκε εννιά μέρες στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Η αποκάλυψη του Σελίμ από το Masterchef για την περιπέτεια υγείας του μωρού του με τον κορωνοϊό

«Το παιδί μου έγινε ενός έτους τα Χριστούγεννα. Νόσησε με κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε για εννιά μέρες. Πρώτα κόλλησα εγώ και μετά η γυναίκα μου, αλλά εμείς το περάσαμε ήπια. Περάσαμε δύσκολα όταν το μωρό μας νοσηλεύτηκε. Βγήκαμε με τα παιδιά από το MasterChef και κόλλησα.

Αποφάσισα να μαγειρεύω κάποια φαγητά έξω για να βγάζει φωτογραφίες ο κόσμος. Δεν θα ρίχνω αλάτι όπως ο Νουσρέτ, εγώ θα ρίχνω διάφορα μπαχαρικά. Κρατώ κλειστό το εστιατόριο στις γιορτές για να είμαι κι εγώ και το προσωπικό κοντά στις οικογένειάς μας», δήλωσε ο γνωστός σεφ.

«Στο Masterchef όλοι διάβαζαν βιβλία, εγώ όλη μέρα τάβλι και ύπνο»

Ο Σελίμ Σελτζούκ μίλησε στην κάμερα του Pop Up και αποκάλυψε ότι μέσα στο Masterchef χόρτασε.. ύπνο και ξεκούραση! Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε στην ζωή του μέσα στο σπίτι στο MasterChef.

Συγκεκριμένα, ο Σελίμ είπε: «Το MasterChef για μένα ήταν ξεκούραση. Έξω δούλευα 15 ώρες και εκεί κοιμόμουν 10-15 ώρες. Όλη μέρα ύπνο. Όλοι διάβαζαν βιβλία, εγώ όλη μέρα τάβλι και ύπνο.

Και οι τρεις κριτές είναι φίλοι μου. Έρχονται με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους και τρώνε στο μαγαζί μου.

Όταν βγαίνεις από το παιχνίδι, με τη δημοσιότητα που έχεις γίνεσαι λίγο ψώνιο, αλλά αυτό είναι για 2-3 μήνες. Μετά σε ξεχνάει ο κόσμος» κατέληξε ο Σελίμ.

Σελίμ Σελτζούκ Masterchef