«Με έσυρε έξω και...» - Η άγνωστη περιπέτεια της Εβελίνας Νικόλιζα που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή

« Με βλέπει κάτω από το νερό ο αδερφός μου να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με έσυρε έξω και...» - Η άγνωστη περιπέτεια της Εβελίνας Νικόλιζα που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/1) η Εβελίνα Νικόλιζα. Λίγο μετά το τέλος του J2US που συμμετείχε φέτος, η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων την περιπέτεια που είχε σε μικρή ηλικία.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στη σχέση της με τους γονείς της αλλά και στη συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού.

Οι δηλώσεις της Εβελίνας Νικόλιζα

«Η Ναταλία δεν σε αφήνει να νιώθεις εκτεθειμένος στον αέρα. Δεν μπορεί να είμαι και εγώ και η μαμά μου στην τηλεόραση και ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Νομίζω ότι με το MasterChef θα λυθεί αυτό το θέμα.

Ο μπαμπάς μου είναι γυναικολόγος αλλά δεν πηγαίνω σε εκείνον. Δεν θα το έκανα ποτέ. Μου φαίνεται περίεργο. Ήμουν μικρή στην Επίδαυρο και έπαιζα με τα παιχνίδια μου στη θάλασσα. Η μαμά μου έκανε ηλιοθεραπεία. Ήμουν 2 χρονών. Κάποια στιγμή έρχεται ο αδελφός μου και με βλέπει κάτω από το νερό και το καπελάκι μου επέπλεε από πάνω. Είχα πέσει μέσα στο νερό. Ο αδελφός μου άρχισε να φωνάζει, με έσυρε έξω και μου έσωσε τη ζωή», εξομολογήθηκε η Εβελίνα.

Η Εβελίνα πριν λίγο καιρό νόσησε από κορωνοϊό

«Ρε παιδιά τι κάνετε πως είστε; Μου έχετε λείψει αλλά υπάρχει ένας σοβαρός λόγος που έγινε αυτό και εξαφανίστηκα λίγο. Παρόλο που και στο “Καλύτερα δε γίνεται” και στο “Just the two of us” τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας, αυτά που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ, δυστυχώς κάπου εγώ άρπαξα τον Covid.

Με βλέπετε λίγο να έχω αναθαρρήσει γιατί βγήκα θετική την Δευτέρα, οπότε από τότε έχουν κάνει τεστ όλοι οι δικοί μου και από την εκπομπή και ο Κλεάνθης ακόμη που κοιμηθήκαμε μαζί την Κυριακή και δεν κόλλησα κανέναν και αυτό μου δίνει μια ηρεμία στην ψυχούλα μου. Εγώ το περνάω σχετικά ελαφριά, έκανα πυρετό μέχρι 37,5. Μύτη, λαιμό και έχω χάσει τη γεύση μου. Είμαι κλεισμένη στο δωμάτιο τόσες μέρες…Είμαι πλήρως εμβολιασμένη έκανα και τη δεύτερη δόση. Την δεύτερη δόση την έκανα μέσω Ιουλίου…», είπε στο βίντεο που ανέβασε η Εβελίνα Νικόλιζα.