Γνωστός ηθοποιός «καταγγέλλει» τον Μάρκο Σεφερλή - «Δεν ήταν καλός σαν συνεργάτης! Ήταν πολύ...»

«Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μπορεί να υπάρχει άλλος ηθοποιός που βγάζει γέλιο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γνωστός ηθοποιός «καταγγέλλει» τον Μάρκο Σεφερλή - «Δεν ήταν καλός σαν συνεργάτης! Ήταν πολύ...»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/1) ο Νίκος Ασημάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κακή συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ταυτόχρονα, μίλησε για το ξεκίνημά του ως ηθοποιός αλλά και για τα πάθη του.

Η αποκάλυψη του Ασημάκη για την συνεργασία του με τον Σεφερλή

«Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με ανακάλυψε. Δυστυχώς έχουμε χαθεί με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου την… ψώνισα αλλά ευτυχώς η μάνα μου με μάζεψε. Τα χρήματα που παίρναμε τότε ήταν 50.000 δραχμές το επεισόδιο. Τηλεοπτικά τα χρήματα ήταν πολύ καλύτερα από ό,τι τώρα. Είχα πάθη στη ζωή μου, κάποια στιγμή είχα το ποτό, δεν ήταν σε σημείο αλκοολισμού, αλλά ήταν μια εξάρτηση την οποία έληξα.

Δεν έχω σχέσεις με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν ήταν κάλος σαν συνεργάτης, ήταν πολύ συγκεντρωτικός. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μπορεί να υπάρχει άλλος ηθοποιός που βγάζει γέλιο», αποκάλυψε ο ηθοποιός, λίγες μέρες μετά την δικαστική διαμαχή του Μάρκου Σεφερλή με την Έλενα Ακρίτα.

Χαμός έξω από το θέατρο του Μάρκου Σεφερλή

Την ώρα που βρίσκεται στα δικαστήρια με την Έλενα Ακρίτα, ο Μάρκος Σεφερλής έκανε μια κίνηση ανθρωπιάς που τους συγκίνησε όλους. Στις 19/11 στο Θέατρο Περοκέ στην πρεμιέρα της νέας του παράστασης «Χαμός στο ίσωμα», ζήτησε από τον κόσμο αντί να πληρώσει εισιτήριο, να πάει από μια σακούλα super market με τρόφιμα.

Σκοπός της κίνησης αυτής, να βοηθήσει ανθρώπους με οικονομικά προβλήματα, που έχουν μεγάλες ανάγκες. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών του.

Η ανταπόκριση λοιπόν, ήταν συγκινητική. Μαζεύτηκαν πολλές σακούλες, οι οποίες θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο και θα μοιραστούν σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.