H αποκάλυψη του Λευτέρη Λαζάρου: «Τα παιδιά μου ζητούσαν κρυφά από τη μαμά τους...»

Οι δηλώσεις του γνωστού σεφ

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
H αποκάλυψη του Λευτέρη Λαζάρου: «Τα παιδιά μου ζητούσαν κρυφά από τη μαμά τους...»

Μια αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Λευτέρης Λαζάρου στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day». Ο γνωστός σεφ λίγο καιρό μετά την απάτη που στήθηκε στο διαδίκτυο εις βάρος του, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε στην εποχή της συμμετοχής του στο «Master Chef» και την σχέση του με τα παιδιά του.

Η αποκλειστική συνέντευξη του Λευτέρη Λαζάρου στο «Happy Day»

«Δεν θα ξαναέμπαινα σε ριάλιτι μαγειρικής. Για μένα αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Δεν μετάνιωσα που το έκανα γιατί ήταν ένας πολύ καλός διαγωνισμός και το αποτέλεσμα είναι αυτό που ξέρετε. Άφησε πίσω του πολλά πράγματα. Δεν μπήκα στην τηλεόραση για να γίνω γνωστός, μπήκα γιατί ήθελαν το κύρος μου»: είπε ο διάσημος σεφ και πρόσθεσε:

«Η σχέση με την πρώην γυναίκα μου είναι ιδανική, εξαιρετική, την έχω σαν αδελφή μου. Η πρώην γυναίκα μου έχει βαφτίσει την κόρη μου. Τα παιδιά μου ζητούσαν κρυφά από τη μαμά τους να τους φτιάξει φακή και να μην τους την φτιάξω εγώ».

Τέλος, ο Λευτέρης Λαζάρου δήλωσε: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που μπορεί να με βάλεις σε χαλινάρι, γι’ αυτό είμαι αυτός που είμαι. Όλη μου τη ζωή την έχω στο κόκκινο. Κοιμάμαι ελάχιστα, τρώω ό,τι μου αρέσει, τα πάντα, πίνω τα πάντα, κάνω διακοπές με ένα αυτοκινούμενο, έχω πάρα πολλούς φίλους και είμαι ευτυχισμένος»

Οι δηλώσεις του σεφ για το MasterChef 5

Το πρωί της Τρίτης, ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο MasterChef 5 και τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος να παρακολουθεί το συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης μετά από την καριέρα που έχει κάνει στην μαγειρική.

«Όχι, δεν θα μπω στη διαδικασία να δω στην τηλεόραση εκπομπές μαγειρικής. Μην τα αναφέρεις ένα ένα, δεν έχω χρόνο να κάνω τέτοια πράγματα. Αυτό είναι μεγάλη διαστροφή, να είσαι όλη μέρα στην κουζίνα και να ανοίγεις τηλεόραση για να δεις συνταγές.

Δεν έχω δει MasterChef. Δεν γίνεται μετά από 57 χρόνια μαγειρικής τέχνης να βλέπω κάτι που… Δεν ξέρω… Δεν έχω χρόνο να κάνω αυτά. Μπορεί σε έναν τηλεθεατή κάτι να λέει. Μπορεί σε ένα παιδάκι που έχει όνειρο να γίνει μάγειρας, πάλι κάτι να λέει. Η συμβουλή μου για τα νέα παιδιά είναι να μην βιάζονται. Για να γίνεις μάγειρας θέλει πολλά χιλιόμετρα.

Τους γνωρίζω σαν συναδέλφους και κάποια στιγμή έχω φάει στα μαγαζιά τους. Εκείνοι δεν έχουν φάει στο δικό μου», τόνισε ο Λευτέρης Λαζάρου για τους παρουσιαστές του MasterChef.