Συγκινημένη στο Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - Η τρυφερή έκπληξη των συνεργατών της για τη γιορτή της

Ξετρελαμένη με το πλατό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκινημένη στο Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - Η τρυφερή έκπληξη των συνεργατών της για τη γιορτή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει σήμερα (7/1) τη γιορτή της και έτσι οι συνεργάτες της στο Love it δε θα μπορούσαν παρά να της ετοιμάσουν μία υπέροχη έκπληξη. Γέμισαν λοιπόν το πλατό της εκπομπής μπαλόνια και την υποδέχθηκαν με τον πιο ζεστό τρόπο.

Η παρουσιάστρια άφησε οριστικά πίσω της το περιστατικό με τον Τάσο Χαλκιά και έχει πλέον προχωρήσει, με τους συνεργάτες της να βρίσκονται στο πλευρό της σε κάθε περίσταση.

Η Μάρτζυ Λαζάρου την πήρε μία μεγάλη αγκαλιά και μάλιστα, έφερε σε αμηχανία την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία απομακρύνθηκε για να μην κλάψει. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για μία εξαιρετική συνεργάτιδα.

Η έκπληξη των συνεργατών της Ιωάννας Μαλέσκου για τη γιορτή της

Η συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου στο Αυτός και ο Άλλος

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης 04/01 η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα και τοποθετήθηκε στην κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και την Κατερίνα Καινούριου στην αρχή της σεζόν, με αφορμή ένα ρεπορτάζ που ήθελε την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ να μετακομίζει σε άλλη ζώνη.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στο περιστατικό και είπε χαρακτηριστικά: «ήταν αυθόρμητη αυτή η κίνηση μου και μάλιστα ήταν αυτό που προκύπτει εξαπίνης γιατί πραγματικά δεν είχα δει. Όταν ακούω και ενημερώνομαι ότι έχει ειπωθεί κάτι το οποίο δεν ήταν ούτε όμορφο ούτε κολακευτικό για μένα, καλώς ή κακώς θα πρέπει να το δω και με τα δικά μου μάτια για να έχω άποψη. Γιατί καμιά φορά οι άνθρωποι καλοπροαίρετα μπορεί να σου μεταφέρουν κάτι το οποίο ίσως έχουν αντιληφθεί διαφορετικά ότι έχει συμβεί. Σε κάθε περίπτωση, για να μην το αναλύουμε, το θέμα είναι λήξαν».

«Δεν ξέρω αν ήταν λανθασμένος ή μη ο τρόπος που μου μεταφέρθηκε, κυρίως όμως δεν ξέρω πως ήταν οι προθέσεις. Όταν κάτι λέγεται και τοποθετείται ένας άνθρωπος, ένας παρουσιαστής για μένα δεν είναι σωστό να μιλάς για έναν παρουσιαστή ή μια παρουσιάστρια που είναι ακριβώς απέναντι. Το θεωρώ Δεν μου αρέσει να μιλάει μια εκπομπή για μια άλλη. Μου αρέσει να αναφέρομαι στις εκπομπές όταν αντλώ το υλικό και λέω για μια ωραία συνέντευξη από την τάδε εκπομπή. Δεν μ’ αρέσει όμως να υπάρχει αυτή η επίθεση, η διάθεση με περίεργη πρόθεση για μια άλλη εκπομπή ακόμα και αν έχεις όλα τα δίκια του κόσμου».

Ενώ πρόσθεσε: «Αν θα γυρνούσα τον χρόνο πίσω, ίσως να το χειριζόμουν διαφορετικά αλλά καμιά φορά το συναίσθημα και ο παρορμητισμός θέλει και γρήγορα αντανακλαστικά. Δεν μετανιώνω για τίποτα από αυτά που είπα γιατί δεν είπα κάτι το οποίο δεν ίσχυε. Θεωρώ ότι δεν προσέβαλα κανέναν. Τώρα αν λες κάτι το οποίο κάποιος θα το θεωρήσει λόγο παρεξηγήσιμο και λόγο για να αλλάξει στάση απέναντι σου, είναι όλα καλά και σεβαστό»

Δείτε αποσπάσματα από την χθεσινοβραδινή συνέντευξη: